Αδιάβαστος ο Πλεύρης για τη διαδικασία με τα τεστ!

O υπουργός Υγείας δήλωσε ότι για δωρεάν PCR τεστ μπορούν οι πολίτες να απευθυνθούν σε δομές Υγείας και νοσοκομεία!

Must Read

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, πιάστηκε αδιάβαστος χθες το πρωί στην εκπομπή «Καλημέρα, Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Σε ερώτηση που του έγινε με βάση το δημοσίευμα της «δημοκρατίας», το οποίο ανέφερε ότι «για λάθος διάγνωση του rapid test κάποιος θα πρέπει να πληρώσει δύο μοριακά για να βγει από τη λίστα νόσησης», ο υπουργός πληροφόρησε λανθασμένα τους τηλεθεατές ότι και ένα PCR φτάνει και περισσεύει!

Προφανώς, ο κ. Πλεύρης δεν έχει καλή…επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ! Και αυτό αποδεικνύεται με βάση τις οδηγίες που δίνει ο Εθνικός Οργανισμός Υγείας μέσω του τηλεφωνικού κέντρου του (1135), ότι για να βγει κάποιος από τη λίστα νόσησης θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνει δύο μοριακά και στη συνέχεια να στείλει mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], μαζί με μία υπεύθυνη δήλωση με τα στοιχεία του υποτιθέμενου νοσήσαντος, η οποία εξετάζεται από το Αυτοτελές Τμήμα Θεραπευτικών Πρωτοκόλλων και Μητρώων Ασθενών και προωθείται στην ΗΔΙΚΑ για έλεγχο και στον υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων για γνωμοδότηση!

Όσο για τη συνέχεια του δημοσιεύματος, που έθετε το ερώτημα «Τον λογαριασμό των 94 ευρώ πού τον στέλνουμε; Στον Άδωνι ή στον Πλεύρη;», ο υπουργός Υγείας δήλωσε ότι για δωρεάν PCR τεστ μπορούν οι πολίτες να απευθυνθούν σε δομές Υγείας και νοσοκομεία! Μπορεί ο κ. Πλεύρης στη Νομική να είναι άριστος, αλλά στα θέματα Υγείας έμεινε… μετεξεταστέος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This