Μαύρη μπογιά και αγκυλωτός σταυρός στα γραφεία του ΚΚΕ στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Must Read

Τον βανδαλισμό των κομματικών του γραφείων στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης καταγγέλλει το ΚΚΕ, με ανακοίνωσή του, στην οποία τονίζει ότι «φασιστοειδή έβαψαν με μαύρη μπογιά την πρόσοψη σχηματίζοντας τον αγκυλωτό σταυρό».

«Η επίθεση αυτή έρχεται σε συνέχεια αντίστοιχων δράσεων και σε άλλες γειτονιές της πόλης μας, σε μια προσπάθεια να “κάνουν αισθητή την παρουσία τους”, να σπείρουν το φασιστικό τους δηλητήριο, να τρομοκρατήσουν όποιον σηκώνει κεφάλι, όπως λίγο καιρό πριν στην περιοχή της Σταυρούπολης και αλλού. Δεν θα τους περάσει», αναφέρει μεταξύ άλλων το ΚΚΕ.

Η ανακοίνωση:

«Καταγγέλλουμε το θρασύδειλο βανδαλισμό των γραφείων του ΚΚΕ στη Νεάπολη από φασιστοειδή, που –όπως πάντα- μέσα στη νύχτα σαν τα ποντίκια, λέρωσαν με το βδελυρό αγκυλωτό σταυρό την πρόσοψη του κτηρίου.

Η επίθεση αυτή έρχεται σε συνέχεια αντίστοιχων δράσεων και σε άλλες γειτονιές της πόλης μας, σε μια προσπάθεια να “κάνουν αισθητή την παρουσία τους”, να σπείρουν το φασιστικό τους δηλητήριο, να τρομοκρατήσουν όποιον σηκώνει κεφάλι, όπως λίγο καιρό πριν στην περιοχή της Σταυρούπολης και αλλού.

Δεν θα τους περάσει!

Οι λαοί με την πάλη τους έχουν πετάξει ήδη στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας το βρωμερό αυτό σύμβολο και το ίδιο κάνουν όλοι οι προοδευτικοί άνθρωποι, που απομονώνουν τις σάπιες αυτές ιδέες και αντιστέκονται στις θρασύδειλες επιθέσεις τους σε κάθε γειτονιά.

Η προσπάθειά των φασιστοειδών θα πάρει την απάντηση που της αξίζει από το λαό της Νεάπολης και όλης της Θεσσαλονίκης. Όσο και να προσπαθούν, δεν θα βρίσκουν τόπο να σταθούν!

Οι κομμουνιστές, όχι μόνο δεν τρομοκρατούμαστε αλλά δυναμώνουμε την πάλη ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, στη γραμμή του κεφαλαίου, ενάντια στο φασισμό και στο καπιταλιστικό σύστημα που τον θρέφει και θρέφεται από αυτόν.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This