Ράκος στην κηδεία η Κατερίνα Μονογυιού: «Ο Τζώρτζης απλά πήγε σε μια άλλη διάσταση»

Τα πρώτα λόγια της βουλευτού μετά το τελευταίο «αντίο» στον αδερφό της

Must Read

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στην ιδιαίτερα πατρίδα του Τζώρτζη Μονογυιού που χάθηκε άδικα στο δυστύχημα με τη Ferrari, με συγγενείς, φίλους και συνεργάτες να τον αποχαιρέτησαν στην τελευταία του κατοικία.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα του Ελένη Ξυδάκη αλλά και η αδερφή του, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού η οποία μίλησε στους δημοσιογράφους πρώτη φορά μετά την τραγική είδηση.

«Ο Τζώρτζης απλά έφυγε, απλά πήγε σε μια άλλη διάσταση. Το σώμα του είναι εδώ, η ψυχή του είναι κοντά στον Χριστό», είπε στους δημοσιογράφους και τους ευχαρίστησε. Η κα. Μονογυιού εξέφρασε τις ευχαριστίες και τους φίλους του αδερφού της: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε αυτούς τους ήρωες τον Γιώργο και τον Ανέστη που απεγκλώβισαν την Αθηνά από την πόρτα του συνοδηγού και έβγαλαν και τον αδερφό μου να κοιμάται» δήλωσε στις κάμερες των δημοσιογράφων.

Η ίδια έκανε χθες και την πρώτη της ανάρτηση στην οποία ζητούσε από τον κόσμο να σεβαστεί την επιθυμία της οικογένειας η κηδεία να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ανάρτηση για τον τραγικό θάνατο του παιδιού της, έκανε νωρίτερα και η μητέρα της Ελένη Ξυδάκη αποχαιρετώντας τον γιο της. «Αγγελέ μου για πάντα θα είσαι μέσα στην καρδιά μου και στα όνειρα μου» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Δείτε επίσης:

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This