Αυτός είναι ο 23χρονος Αλβανός που φέρεται να σκότωσε τον Άλκη – Σκληρός χούλιγκαν και υπόδικος

Καταγράφηκε σε βίντεο να κρατάει το δρεπάνι - Τον αναγνώρισε ένας από τους φίλους του 19χρονου

Must Read

Παλιός γνώριμος των αρχών είναι ο 23χρονος Αλβανός που συνελήφθη από τις αρχές για την εμπλοκή του στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπάνου που έπεσε νεκρός μετά από αλλεπάλληλες μαχαιριές και χτυπήματα στο κεφάλι.

Ο 23χρονος Αλβανός ο οποίος συνελήφθη και φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του 19χρονου, είναι γνωστός ως «σκληρός» χούλιγκαν και σεσημασμένος για υπόθεση οπαδικής βίας.

Οι φωτογραφίες του φερόμενου ως δράστη από προηγούμενη υπόθεση για την οποία είχε συλληφθεί Πηγή: protothema

Ο ίδιος είχε συλληφθεί το 2019 για τον τραυματισμό ενός ατόμου, ενώ η δίκη δεν έχει ακόμα πραγματοποιηθεί.

Ο Αλβανός ήταν ανάμεσα στους 3 που προσήχθησαν χθες από τις αρχές στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Ο δράστης ταυτοποίηθηκε από βίντεο το οποίο καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας και τον δείχνουν να μπαίνει και βγαίνει στα δύο αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν άτομα από την ομάδα δέκα ατόμων που επιτέθηκαν στον 19χρονο σε περιοχή κοντά στο γήπεδο του Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ένας από τους δύο φίλους του 19χρονου που δέχτηκαν κι εκείνοι επίθεση τον αναγνώρισε. Ο Αλβανός που φέρεται να σκότωσε τον 19χρονο με δρεπάνι αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο φερόμενος δολοφόνος καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή Χαριλάου να κρατάει το δρεπάνι με το οποίο δέχτηκε μαχαιριές ο 19χρονος φοιτητής. Πρόκειται για ένα μαχαίρι μεγάλου μεγέθους με κυρτή λεπίδα το οποίο έχει την ονομασία «καράμπιτ». Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 23χρονος είναι ιδιοκτήτης ενός εκ των δύο οχημάτων στα οποία επέβαιναν άτομα που επιτέθηκαν στον ‘Αλκη και τους φίλους του, επειδή υποστήριζαν την ομάδα του Άρη.

«Σας παρακαλώ μη με χτυπάτε άλλο» ήταν τα λόγια που άκουσε μια γυναίκα μάρτυρας κατά την διάρκεια της αιματηρής επίθεσης τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την σύλληψη του 23χρονου Αλβανού

«Οι άμεσες προανακριτικές ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη ατόμου που εμπλέκεται σε υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου στην περιοχή Χαριλάου (σχετ. το από 01-02-2022 Δ.Τ. της Υπηρεσίας μας).

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 23χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη έπειτα από ενδελεχείς έρευνες και επιστάμενες αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα σε Σύνδεσμο Φιλάθλων αθλητικής ομάδας στο κέντρο της πόλης, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

  • Αναδιπλούμενοι σουγιάδες,
  • Κράνη,
  • Βεγγαλικά χειρός,
  • Κροτίδες,
  • Διάφορα εργαλεία (φτυάρια, σφυριά, δικράνια κ.α.),
  • Μεταλλικοί σωλήνες,
  • Ξύλινα ρόπαλα»

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This