Στο νοσοκομείο ο γιος του Χαρδαβέλλα

Νοσηλεύεται ο γιος του γνωστού δημοσιογράφου, Κωνσταντίνος

Must Read

Από το κρεβάτι του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύεται, ο γιος του Κώστα Χαρδαβέλλα, Κωνσταντίνος, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι χρειάστηκε να δεχτεί ιατρική φροντίδα, μετά από υπερκόπωση και άγχος.

«Ένα μικρό εμπόδιο στο δρόμο είχαμε αυτές τις μέρες αλλά όλα πηγαίνουν καλύτερα. Δεν είναι Covid-19 για όσους αναρωτιέστε, είναι η κόπωση και το άγχος των τελευταίων μηνών, τα οποία κακώς αγνόησα. Σε μια προσπάθεια να είμαι ταυτόχρονα παντού, ο οργανισμός μου κατέρρευσε και κάπως έτσι βρισκόμαστε εδώ με διαφορά σωληνάκια στο χέρι. Ο κυρίως λόγος που το ανεβάζω αυτό είναι για να πω σε όλους ότι τίποτα δεν αξίζει να θυσιάζουμε την υγεία μας» έγραψε συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ότι του έχει χορηγηθεί ορός.

Ο 29χρονος Κωνσταντίνος ο οποίος σπούδασε Διαιτολογία στο Λονδίνο και ολοκλήρωσε δύο μεταπτυχιακά στην Ψυχολογία και στην Εκτίμηση και Διαχείριση Επαγγελματικού, Περιβαλλοντικού και Φαρμακευτικού Κινδύνου, διατηρεί το δικό του γραφείο διαιτολογίας στο Κολωνάκι, ενώ ταυτόχρονα παραδίδει μαθήματα.

Ο ίδιος στην ανάρτησή του προτρέπει όσους τον διαβάζουν να προσέχουν τα προειδοποιητικά σημάδια στο σώμα τους και υπόσχεται να επανέλθει σύντομα στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις: «Να ακούτε το σώμα σας γιατί αυτό ξέρει πότε είναι η ώρα να κάνετε διάλλειμα. Και αν όχι για εσάς, κάντε το για τα άτομα που σας αγαπάνε και θα ανησυχήσουν αν σας συμβεί κάτι. Όσο για μένα, κάνω μια μικρή επαναφορά του συστήματος και θα επιστρέψω σύντομα τόσο στη Δήμο Παλαιού Φαλήρου όσο και στο διαιτολογικό γραφείο μου, καθώς βέβαια και στο New York College και τους μαθητές μου» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This