Στις 17 Φεβρουαρίου ο μικρός Ανδρέας θα είχε γενέθλια… Το ξέσπασμα της γιαγιάς του

Θα γινόταν 12, αλλά δεν πρόλαβε - «Δεν γίνεται να γέννησα και να κουβάλησα ένα τέρας», λέει η μάνα της 29χρονης

Must Read

Εν μέσω συνταρακτικών αποκαλύψεων για τα όσα περνούσε ο μικρός Ανδρέας στα χέρια των δύο υπανθρώπων στην Κυψέλη, της μάνας του και του Πολωνού συντρόφου της, μέχρι οι δυο τους να τον δολοφονήσουν και να κρατήσουν κρυμμένη τη σορό του για πέντε χρόνια, προκαλεί ρίγος η πληροφορία ότι στις 17 Φεβρουαρίου, θα ήταν τα γενέθλια του παιδιού.

Θα γινόταν 12, ολόκληρο αντράκι. Αλλά δεν πρόλαβε, γιατί η μάνα που τον γέννησε τον υπέβαλλε σε ένα αδιανόητο μαρτύριο, αφήνοντάς τον έρμαιο στα χέρια του Πολωνού τέρατος, ο οποίος τον κακοποιούσε ανελέητα. Μαζί και την αδελφή του, την Ιωάννα, η οποία ωστόσο γλίτωσε, όταν απομακρύνθηκε από το σπίτι-κολαστήριο και πήγε σε ανάδοχη οικογένεια.

Σύμφωνα με μια γειτόνισσα, ο Πολωνός ήταν συνεχώς μεθυσμένος: «Πάντα λιώμα. Πολλές φορές τον έβαζαν και σε αμάξι για να φύγει γιατί δεν μπορούσε να περπατήσει καν».

Ο μικρός Ανδρέας

Αποκάλυψη για τις επισκέψεις των κοινωνικών υπηρεσιών

Στις 16 Μαΐου 2018 ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών από  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την κακοποίηση της μικρής Ιωάννας και την επομένη (17/5) με επείγον έγγραφο ζήτησε από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου να κάνει έρευνα στο σπίτι που ζούσε το κορίτσι με τη μητέρα του.

Στην πρώτη επίσκεψη, η μητέρα είπε για τα σημάδια της κόρης της πως η μικρή έπεσε και χτύπησε

Στη δεύτερη επίσκεψη, οι κοινωνικοί λειτουργοί άκουσαν για πρώτη φορά ότι υπάρχει και ένα αγόρι, αλλά οι Αρχές δεν το έψαξαν περαιτέρω σύμφωνα με το Star.

Ο μικρός Ανδρέας και η μικρή Ιωάννα

 «Δεν γίνεται να γέννησα και να κουβάλησα ένα τέρας»

Η γιαγιά των δύο παιδιών, η μάνα της Χριστίνας Κλαούντια Μ. είναι συγκλονισμένη από τα όσα συνέβησαν και από τη δολοφονία του Ανδρέα και εξοργισμένη με τη συμπεριφορά της κόρης της.

«Εννιά χρόνια έχω να δω το παιδί. Πήρε τα παιδιά και εξαφανίστηκε. Μου είχε απαγορεύσει να τα πλησιάσω και τα παιδιά και αυτήν. Δεν γίνεται να γέννησα και να κουβάλησα ένα τέρας. Τα παιδιά ήταν μια χαρά όταν έφυγαν από μένα», ξέσπασε μιλώντας στο Star η γιαγιά.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This