Η ΑΔΕΔΥ καταγγέλλει τον τραυματισμό του Προέδρου των εργαζόμενων του Δήμου Πετρούπολης από τα ΜΑΤ

Τον έστειλαν στο νοσοκομείο με παραμόρφωση στο πρόσωπο, λέει η ΑΔΕΔΥ

Must Read

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της 18ης Φεβρουαρίου, υγειονομικοί, ΠΟΕΔΗΝ, ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕ-ΟΤΑ ύψωσαν τη φωνή τους ενάντια στο Πόρισμα της Διυπουργικής Επιτροπής, με το οποίο μηδενίζεται το Επίδομα Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας.

Έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους στην οδό Πανεπιστημίου 37 συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου και πλήθος αστυνομικών, οι οποίοι προσπάθησαν να εμποδίσουν τους συγκεντρωμένους, με αποτέλεσμα να προκληθούν εντάσεις και να υπάρχουν καταγγελίες από τους διαδηλωτές για αναίτια χρήση χημικών και κρότου-λάμψης.

Μια από τις καταγγελίες είναι και αυτή της ΑΔΕΔΥ, η οποία έκανε λόγο για «αναίτια επίθεση» με χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης, αποτέλεσμα της οποίας ήταν να βρεθεί στο νοσοκομείο με παραμόρφωση στο πρόσωπο ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Πετρούπολης και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ – ΟΤΑ.

Η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση της κυβέρνησης στην απεργιακή κινητοποίηση Ομοσπονδιών του Δημοσίου και της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022.

Οι αστυνομικές δυνάμεις, εξαπέλυσαν αναίτια επίθεση στους εργαζόμενους, μπροστά στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, όπου μαζικά απαιτούσαν να μην γίνει καμία περικοπή στο επίδομα Ανθυγιεινής Εργασίας.

Αποτέλεσμα της επίθεσης με χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης ήταν να βρεθεί στο νοσοκομείο με παραμόρφωση στο πρόσωπο ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Πετρούπολης και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ – ΟΤΑ.

Γνωρίζουμε ότι, η αντεργατική πολιτική έχει ως μόνιμο συμπλήρωμα τον αυταρχισμό και την καταστολή. Η κυβέρνηση χτύπησε εργαζόμενους που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να είναι τα σχολεία, τα δημαρχεία και τα υπουργεία καθαρά, για σταθούν όρθιες οι υπηρεσίες.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι, οι εργαζόμενοι ούτε φοβούνται, ούτε τρομοκρατούνται. Απορρίπτουν το πόρισμα της κυβέρνησης για το επίδομα Ανθυγιεινής Εργασίας. Το επιστέφουν πίσω ως απαράδεκτο.

Κάτω τα χέρια από το επίδομα των ΒΑΕ.

Κάτω τα χέρια από το εισόδημα μας.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εύχεται ταχεία ανάρρωση στον συνάδελφο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This