Ανατροπή με τα αποτελέσματα των εξετάσεων της Τζωρτζίνας!

Κορυφώνεται η αγωνία για τις απαντήσεις

Must Read

Στο ζενίθ βρίσκεται η αγωνία για τα αποτελέσματα των εξετάσεων της 9χρονης κόρης του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου από την Πάτρα, οι οποίες αναμένεται να ρίξουν «φως» στα αίτια θανάτου του μικρού παιδιού.

Ενώ είχε διαρρεύσει η πληροφορία ότι οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις του παιδιού θα είναι έτοιμες από μέρα σε μέρα – ακόμα και σήμερα το απόγευμα, ο ιατροδικαστής ο οποίος έκανε τη νεκροψία στο μικρό παιδί, το διαψεύδει.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σωτήρης Μπουζιάνης στο newsit, τα σημαντικά ευρήματα αναμένεται να ανακοινωθούν μετά από μια εβδομάδα. Οι ειδικοί οι οποίοι έχουν αναλάβει να διευκρινίσουν τα αίτια του ξαφνικού θανάτου του παιδιού πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί καθώς η υπόθεση είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και σπάνια, καθώς έως τώρα δεν φαίνεται να προκύπτει κάποιο γονιδιακό πρόβλημα.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο οι εξετάσεις να σταλούν στο εξωτερικό προκειμένου να αναλυθούν τα δείγματα σε εργαστήρια που έχουν μεγάλες βάσεις δεδομένων, αυτό θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα που θα λάβει η ιατροδικαστική ομάδα τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προς το παρόν δεν εξετάζεται αυτή η ενέργεια, ωστόσο όλα θα κριθούν από το αν προκύψει κάποιο στοιχείο που θα χρειαστεί περαιτέρω διερεύνηση.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This