Η απάντηση της Ρούλας στην πρώην του Μάνου μετά τις τρομερές καταγγελίες

Περνάει στην αντεπίθεση η μητέρα των τριών κοριτσιών

Must Read

Στις τρομερές καταγγελίες της πρώην συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη, απαντάει η μητέρα των τριών κοριτσιών στην Πάτρα που πέθαναν με αιφνίδιο τρόπο, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η μητέρα της πρώην συντρόφου του Μάνου, δήλωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ότι ο πατέρας των τριών παιδιών, είχε αφήσει έγκυο την κόρη της και στη συνέχεια την χώρισε, αφού της ζήτησε να κάνει έκτρωση. Μάλιστα, η ίδια κατήγγειλε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου επιτέθηκε στην κόρη της και στην ίδια. «Και εσύ Ρούλα που όταν είδες αυτή την κοπέλα στον δρόμο της είπες… “το δικό σου πέθανε πουτ@ν@ ενώ το δικό μου ζει”. Σου εύχομαι τα χειρότερα» έγραψε η μητέρα της πρώην συντρόφου του Μάνου.

Δίνοντας την δική της απάντηση, η Ρούλα Πισπιρίγκου, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» διαψεύδοντας την καταγγελία: «“Όπως πέθανε το δικό μου να πεθάνει και το δικό σου”. Αυτή η φράση δεν ειπώθηκε ποτέ. Το περιστατικό έγινε σε κηδεία τρίτου προσώπου, δεν είχε καλά καλά σαραντίσει η Τζωρτζίνα. Αυτή έβγαινε από άλλη κηδεία στην εκκλησία του Αγίου Μηνά. Εγώ έμπαινα στην κηδεία του θείου μου. Η μάνα της κοπέλας πέρασε από μπροστά μας και είπε απευθυνόμενη προς τον Μάνο: “Όπως πέθανε το δικό μου, να πεθάνουν και τα δικά σου”. Εάν ήταν τόσο σοβαρό το επεισόδιο, όπως η ίδια λέει γιατί δεν κάλεσε την αστυνομία; Εμείς δεν την έχουμε δει ποτέ με σύντροφό της στον δρόμο, δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου και πέρασε στην αντεπίθεση.

Μάλιστα, η μητέρα των τριών κοριτσιών δήλωσε ότι εκείνη ήταν που είχε πέσει θύμα επίθεσης: «Πριν δυο μέρες, το Σάββατο, κατέβαινα τον δρόμο του σπιτιού μου για να παραλάβω ένα δέμα και περνώντας μπροστά από ένα καφενείο καθόταν η μητέρα της κοπέλας. Την άκουσα να λέει “αυτή είναι”. Γυρνώντας προς το σπίτι λίγα λεπτά μετά, μας είδε, γιατί ήμουν με την αδελφή μου, μπήκε στο αυτοκίνητο της εταιρείας της μαζί με μια άλλη γυναίκα και μας ακολούθησαν μέχρι στο στενό του σπιτιού μου», συνέχισε η Ρούλα.

Όπως κατήγγειλε, οι δυο γυναίκες βγήκαν από το αυτοκίνητο και την πλησίασαν: «Αυτή είναι η καταραμένη», φώναξε στη Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως λέει η ίδια.

«Μπήκαμε στο σπίτι μας και δεν της είπαμε τίποτα. Όσον αφορά στο περιστατικό στο γήπεδο είναι ψευδές ότι είχε έρθει η αστυνομία. Ήταν η πρώην σύντροφος, η μητέρα, ο πρώην πατριός της και δύο καθαρίστριες από την εταιρεία καθαρισμού που έχει η μητέρα της κοπέλας. Μου επιτέθηκαν οι δύο καθαρίστριες», υποστήριξε η μητέρα των παιδιών και πρόσθεσε ότι ο Μάνος σε εκείνο το περιστατικό δεν έπαιζε μπάλα, αλλά ήταν μαζί της στις κερκίδες, ενώ παρών ήταν ο πεθερός της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This