Ξέσπασε η πρώην πεθερά του Μάνου: «Να βγει τώρα να πει ποιος είναι ο ρόλος του!»

Οργισμένη έξω από το σπίτι της Ρούλας η πρώην πεθερά του πατέρα

Must Read

Πρωτόγνωρες σκηνές εκτυλίχθηκαν έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να προπηλακίσει την οικογένειά της.

Οργισμένοι πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από την οικία που μένει η μητέρα με τα παιδιά της, χτυπούσαν τις πόρτες και φώναζαν συνθήματα κατά της μητέρας, η οποία πριν λίγη ώρα συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας για την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα. Στον οργανισμό του παιδιού ανιχνεύθηκε υψηλή ποσότητα κεταμίνης, η οποία φαίνεται ότι προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο στο παιδί, ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Έξω από το σπίτι της Ρούλας βρέθηκε και η πρώην πεθερά του Μάνου Δασκαλάκη, η μητέρα της γυναίκας που είχε μείνει έγκυος και αναγκάστηκε να προχωρήσει σε άμβλωση μετά από αίτημα του ιδίου και της οικογένειάς του.

Η γυναίκα ξέσπασε ζητώντας από τον πατέρα να βγει έξω και να μιλήσει: «Είμαι πάρα πολύ συγκλονισμένη, κράταγα μια μικρή ελπίδα ότι ίσως δεν είναι αυτή η υπεύθυνη για τον φόνο των παιδιών. Νιώθω ως μητέρα αποτυχημένη που δεν έκανα αυτό που πρέπει για τη δικαίωση του παιδιού μου πριν δέκα χρόνια ίσως σήμερα να ζούσαν τα τρία παιδιά. Λυπάμαι πάρα πολύ. Ζητάω από τον Μάνο να βγει τώρα να τοποθετηθεί, να μας εξηγήσει ποιος είναι ο ρόλος του στη ζωή, να σπέρνει παιδιά, να τα αφήνει στο έλεος, να πληγώνει γυναίκες, ψυχές και να φεύγει; Ποιος είναι ο ρόλος του σε αυτή τη ζωή;»  δήλωσε στην κάμερα του Alpha.

Διαβάστε ακόμα:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This