Απέλυσαν από τη δουλειά της την αδερφή της Ρούλας

Έψαχνε εργασία για να στηρίξει οικονομικά τη Ρούλα

Must Read

UPDATE: «Δεν με απέλυσαν, έφυγα για να είμαι στο πλευρό της Ρούλας», λέει η Δήμητρα Πισπιρίγκου

Τον δρόμο της εξόδου έδειξαν οι εργοδότες της στην αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά από τις συνταρακτικές αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας.

Λίγο προτού γίνει η σύλληψη της 33χρονης μητέρας, οι ιδιοκτήτες της ψησταριάς στην οποία εργαζόταν η Δήμητρα Πισπιρίγκου της ζήτησαν να υποβάλλει την παραίτησή της και να διευκολύνει την κατάσταση.

Μάλιστα σύμφωνα με τοπικά μέσα, η αδερφή της μητέρας που συνελήφθη για ανθρωποκτονία από πρόθεση απευθύνθηκε σε γνωστούς προκειμένου να βρει νέα εργασία και να εξασφαλίσει κάποιο εισόδημα. Η ίδια έλεγε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης έχει εξαφανιστεί τις τελευταίες ημέρες και εκείνη χρειαζόταν χρήματα προκειμένου να στηρίξει την αδερφή της.

Σημειώνεται ότι η ίδια αλλά και ο πατέρας των κοριτσιών ο οποίος σήμερα δεν εμφανίστηκε στην δουλειά του, έχουν μπει στο κάδρο των ερευνών των αρχών προκειμένου να διαπιστωθεί τι γνώριζαν για τις πράξεις της 33χρονης και ποιος ήταν ο ρόλος τους στην υπόθεση.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This