Η απάντηση του Μάνου Δασκαλάκη όταν έμαθε ότι τώρα η Ρούλα θέλει διαζύγιο

Η πρώτη αντίδραση του 30χρονου όταν πληροφορήθηκε για την αίτηση διαζυγίου

Must Read

Πριν καλά καλά απολογηθεί στην ανακρίτρια κι ενώ η ίδια αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για ανθρωποκτονία του παιδιού της, η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσω του δικηγόρου της, διαμήνυσε ότι θέλει εδώ και τώρα διαζύγιο από τον Μάνο Δασκαλάκη.

Ο συνήγορός της, Όθωνας Παπαδόπουλος, έκανε γνωστό μιλώντας στους δημοσιογράφους ότι η 33χρονη κατηγορούμενη θα καταθέσει άμεσα αίτηση διαζυγίου προκειμένου να δώσει τέλος στον γάμο της με τον 30χρονο πατέρα.

Μάλιστα η Πισπιρίγκου, επικαλείται εξωσυζυγικές σχέσεις του Μάνου Δασκαλάκη, ενώ αναφέρει και το όνομα της γυναίκας με την οποία διατηρούσε δεσμό. Επιπλέον, η ίδια τον κατηγορεί για ενδοοικογενειακή βία.

Δείτε επίσης: Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι προσπάθειες να μιλήσει με τον Μάνο Δασκαλάκη από τη ΓΑΔΑ – «Πείτε του να βγάλει την φραγή»

«Εδώ ο κόσμος χάνεται…»

Την ίδια ώρα, στην εκπομπή «Πρωινό», ένα πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του Μάνου μετέφερε την αντίδραση του 30χρονου όταν άκουσε για την αίτηση διαζυγίου. «Εδώ ο κόσμος χάνεται…» σχολίασε ο Μάνος υποτιμώντας τις διαθέσεις της Ρούλας. Φαίνεται ότι αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που ενδιαφέρει τον 30χρονο ο οποίος δήλωσε σοκαρισμένος με τις τραγικές εξελίξεις.

Από πλευράς του ο ίδιος διαψεύδει ότι είχε κακοποιητική συμπεριφορά και κατηγορεί την 33χρονη για ακραία ξεσπάματα, ωστόσο, όπως αναφέρει το άτομο από το περιβάλλον του, αυτή δεν είναι η κατάλληλη ώρα για τέτοιες πληροφορίες, καθώς προέχει να αποκαλυφθεί τι έχει συμβεί με τα νεκρά παιδιά του.

https://www.youtube.com/watch?v=CSL9FWWcrHU

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This