Αυτά είπε στην κατάθεσή του ο Μάνος: Τι έγινε με την Ίριδα – Η απιστία της Ρούλας – Η προβολή στα ΜΜΕ

«Μην μου πάρεις την αδελφούλα μου», φώναζε η Τζωρτζίνα κατά τις προσπάθειες καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης της Ίριδας

Must Read

Οι τρεις ώρες που κατέθετε στην Ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας της κόρης του Τζωρτζίνας, αλλά και για την έρευνα των συνθηκών των θανάτων των άλλων δύο παιδιών του, της Μαλένας και της Ίριδας, ήταν αποκαλυπτικές για τις Αρχές, οι οποίες έχουν βγάλει αρκετά συμπεράσματα και πιθανόν ο 30χρονος θα ξανακληθεί για κατάθεση.

Όπως αποκάλυψε το Star, ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να επιβεβαίωσε τα όσα κυκλοφόρησαν περί εξωσυζυγικής σχέσης της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία είναι προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας:

«Έφυγα από το σπίτι γιατί έμαθα ότι η σύζυγός μου είχε βρει έναν άλλον άντρα, πράγμα που μου επιβεβαίωσε και η ίδια», ενώ ερωτώμενος για το αν ζήτησε διαζύγιο, απάντησε: «Όχι απλώς έφυγα από το σπίτι χωρίς να ανακοινώσω κάτι. Τέτοιου είδους ανακοίνωση έκανα αφού επήλθε ο θάνατος της Ίριδας».

«Μην μου πάρεις την αδελφούλα μου»!

Επίσης, περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές του δεύτερου παιδιού του που πέθανε, της έξι μηνών Ίριδας, αποκαλύπτοντας πως όταν έφτασε εκείνος στο σπίτι, αφού είχε ειδοποιηθεί ότι κάτι έχει συμβεί, βρήκε την 33χρονη μητέρα του βρέφους να του κάνει ΚΑΡΠΑ.

Ανατριχιαστική ήταν η περιγραφή του για την αντίδραση της Τζωρτζίνας που ήταν μπροστά στις προσπάθειες, καθώς το παιδί φώναζε «μην μου πάρεις την αδελφούλα μου»!

Είπε σχετικά:

«Μόλις έφτασα αντίκρισα τη Ρούλα να κάνει ΚΑΡΠΑ στο παιδί μας και την Τζωρτζίνα να φωνάζει ‘μην μου πάρεις την αδελφούλα μου» και τη Ρούλα να φωνάζει ‘δεν θα σε αφήσω κι εσένα να μου φύγεις’. Καθώς έσπευσα να βοηθήσω την Ρούλα έπιασα το ποδαράκι της Ίριδας και ήταν παγωμένο και τότε ήρθε και το ασθενοφόρο. Πήρε το ασθενοφόρο το παιδί μας, συνέχισαν μέσα στο ασθενοφόρο να προσπαθούν να επαναφέρουν το μωρό και μετά από 2 με 3 λεπτά ξεκινήσαμε για το ‘Καραμανδάνειο’ νοσοκομείο. Φτάνοντας εκεί ανέλαβαν οι γιατροί το καθήκον τους αλλά απ’ όσο μας ενημέρωσαν ήταν ήδη αργά. Εκείνη την ώρα εγώ κατέρρευσα, δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχε γίνει και η Ρούλα ήταν σε κατάσταση σοκ και έκλαιγε συνέχεια».

«Δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα ότι θα μπορούσε να κάνει κάποιο κακό στο παιδί»

Όσο για τη σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης είπε πως κατά τη διάρκεια της συμβίωσής τους δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα και πως ο ίδιος δεν υποπτευόταν ότι η 33χρονη μπορεί να κάνει κακό στο παιδί τους:

«Για 9 μήνες κυλούσαν όλα ομαλά και φυσιολογικά. Εγώ λόγω δουλειάς έλειπα πολλές ώρες από το σπίτι. Εργαζόμουν ως οδηγός σε εταιρείας εξειδικευμένων ταχυμεταφορών. Παρ’ όλο που εγώ έλειπα, το σπίτι επισκέπτονταν συγγενείς, φίλοι και γενικά υπήρχε κίνηση μέσα στο σπίτι και κόσμος. Σε κανέναν από την οικογένειά μας, ή σε φίλους μας η κατηγορούμενη δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα ότι θα μπορούσε να κάνει κάποιο κακό στο παιδί …  Καθ’ όλη τη διάρκεια που συμβιώναμε με την κατηγορουμένη, όπως και μετά, κατά τη διάρκεια των προβλημάτων υγείας της Τζωρτζίνας και των άλλων παιδιών μας, δεν υποπτευόμουν κάτι διότι η συμπεριφορά της ήταν όπως έπρεπε να είναι, δηλαδή μιας μητέρας που αγαπάει τα παιδιά της».

Η συνεχής προβολή στα ΜΜΕ

Σε άλλο σημείο της κατάθεσής του, αναφέρθηκε στις συνεχείς δηλώσεις που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου στα ΜΜΕ όταν άρχισε να έρχεται στην επιφάνεια το θέμα της Τζωρτζίνας, εκφράζοντας τότε την αντίθεσή του:

«Όταν άρχισε να ανακινείται το θέμα του θανάτου της Τζωρτζίνας διαπίστωσα ότι είχε μια ανησυχία και βρισκόταν συνεχώς στα τηλεοπτικά μέσα εκθέτοντας τις δικές τις απόψεις κι έχοντας συνεχώς στο νου της εάν θα πουν κάτι σχετικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας ή αν έχουν ανακαλύψει κάτι. Ο τρόπος αυτός δεν μου άρεσε και μάλιστα έλεγα για ποιον λόγο έχει απορροφηθεί τόσο πολύ που είναι συνεχώς εκτεθειμένη σε τηλεοπτικές εκπομπές μιλώντας για τα αίτια θανάτου του παιδιού μας».

Το πρώτο μεγάλο επεισόδιο της Τζωρτζίνας

Ερωτώμενος για την πρώτη φορά που η Τζωρτζίνα υπέστη σοβαρό επεισόδιο, ο Μάνος Δασκαλάκης περιέγραψε τη σκηνή που είδε:

«Φτάνω στο νοσοκομείο (σ.σ. ΠΓΝΠ) κι εκεί βλέπω τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να κάνουν ΚΑΡΠΑ στο παιδί μου και τελικά το επανέφεραν μετά από 55 λεπτά. Το διασωλήνωσαν και το μετέφεραν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίο με εντατικολόγο τον κ. Ηλιάδη. Αφού το παιδί επανήλθε και μπόρεσαν οι γιατροί να διαγνώσουν την κατάστασή του, το επόμενο βήμα του κ. Ηλιάδη ήταν να έρθει σε συνεννόηση με τον κ. Παπαγιάννη του Ωνασείου ώστε να τοποθετηθεί στην Τζωρτζίνα απινιδωτής».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This