Γκράφιτι του φοιτητή στον τοίχο που του πήρε τη ζωή!

Must Read

Σε μια συγκινητική κίνηση προχώρησαν οι φίλοι του Νίκου Μπιτσάκη, του 22χρονου φοιτητή και λάτρη της ποδηλασίας που βρήκε τραγικό θάνατο όταν τραυματίστηκε στο κεφάλι από πτώση τοιχίου στη Λάρισα.

Τα νεαρά αγόρια είχαν την πρωτοβουλία να δημιουργηθεί ένα γκράφιτι με το πρόσωπο του αδικοχαμένου φοιτητή στο μοιραίο εγκαταλελειμμένο οίκημα, στη συμβολή των οδών Οικονόμου εξ Οικονόμων και Ασκληπιού, το οποίο φιλοτέχνησε ο Λαρισαίος Nick Serman.

Στο σημείο αυτό, στο κέντρο της Λάρισας, τα ξημερώματα της 20ής Φεβρουαρίου κόπηκε πρόωρα και άδοξα το νήμα της ζωής του αθλητή της ποδηλασίας, με καταγωγή από τα Χανιά. Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο 22χρονος Νίκος επέστρεφε με την παρέα του από νυχτερινή διασκέδαση και καταπλακώθηκε από έναν τοίχο, ο οποίος κατέρρευσε από το παλαιό κτίσμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This