Μάνος Δασκαλάκης: Αποκαλυπτικά μηνύματα πριν και μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Τι ήξερε και σε ποιον είχε μιλήσει πριν πάει στην Ανακρίτρια;

Must Read

Από υποστηρικτής της Ρούλας Πισπιρίγκου, σε χρόνο-ρεκόρ στάθηκε απέναντί της ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος λίγο πριν τη σύλληψη της συζύγου του με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον θάνατο της εννιάχρονης κόρης τους Τζωρτζίνας, έλεγε ότι δεν υπάρχει περίπτωση η 33χρονη να έχει κάνει κάτι, ενώ αμέσως μετά τη σύλληψή της έλεγε πως κάτι ξέρει και πως κάπου έχει μιλήσει. Πριν εμφανιστεί στην Ανακρίτρια.

Όπως αποκάλυψε το Star, ο 30χρονος είχε επικοινωνία με έναν φίλο του, την περίοδο που το ζευγάρι εμφανιζόταν να έχει «κοινή γραμμή», να μιλά στην τηλεόραση και να υποστηρίζει την πιθανότητα ιατρικού λάθους και γονιδιακού προβλήματος. Δύο μήνες δηλαδή μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν στο φως τις προηγούμενες ημέρες, η Ρούλα Πισπιρίγκου τηλεφωνούσε παράλληλα σε τηλεοπτική εκπομπή και άφηνε αιχμές κατά του συζύγου της, υπαινισσόμενη ακόμα και εγκληματική ενέργεια.

Ταυτόχρονα εκείνη την περίοδο, ο Μάνος Δασκαλάκης αντάλλαζε μηνύματα με φίλο του και έλεγε πως δεν υπάρχει περίπτωση ασφυκτικού θανάτου και κατηγορούσε τα ΜΜΕ ότι επιτίθενται στη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μήνυμα Μάνου Δασκαλάκη στις 22 Μαρτίου:

«Αν υπήρχε μια περίπτωση να έχει κάνει κάτι σε ένα παιδί, θα την είχα σκοτώσει εγώ, με τα ίδια μου τα χέρια. Πάνω στις ψυχές των τριών παιδιών μου, πλούτισαν όλα τα κανάλια και ακόμη και οι πιο μικρές εφημερίδες και δεν ισχύει σε καμιά περίπτωση, ούτε ασφυκτικός θάνατος, ούτε οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια. Μην παραπλανιέσαι. Αυτή τη στιγμή, μια μάνα που έχει χάσει τρία παιδιά, χτυπιέται από παντού. Έλα λίγο στη θέση της».

Μήνυμα μια ημέρα μετά, 23 Μαρτίου:

Φίλος: Εσένα σε πιστεύω ότι δεν έχεις πειράξει τρίχα από τα παιδιά, αλλά για τη Ρούλα όχι…

Μάνος Δ.: Άκουσέ με που σου λέω πέντε πράγματα παραπάνω…

Φίλος: Μακάρι να τελειώσει γρήγορα αυτό το πράγμα, πραγματικά. Και να αφήσουν αυτές τις ψυχούλες να ηρεμήσουν, γιατί κάθε μέρα τα μελετάνε.

Μάνος Δ.: Μην το λες σε εμένα αυτό φίλε. Έχω αγανακτήσει… Και το κυριότερο είναι ότι δεν ακούγεται μισή αλήθεια. Και φτιάχνουν μαρτυρίες δικές τους και τα κάνουν όπως να’ ναι… 

Λίγο πριν την Ανακρίτρια

Στις 30 Μαρτίου η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγείται στη ΓΑΔΑ και έρχεται και η πληροφορία για την κεταμίνη. Πέντε ημέρες πριν ο Μάνος Δασκαλάκης πάει στην Ανακρίτρια, αφήνει να εννοηθεί ότι κάτι ξέρει και ότι κάπου έχει μιλήσει:

Φίλος: Αδελφέ, αν είσαι αθώος τράβα και εγώ μαζί σου.

Μάνος Δ.: Ηρέμησε, παρακολούθα και θα δεις…  Δεν έχω να φοβηθώ κάτι… Κάνε λίγο υπομονή… Δεν υπάρχει ένας από όσους με ξέρουν να πουν κάτι εναντίον μου. Σταμάτα εδώ και θα δεις… Μην μιλήσεις σε κανέναν, μέχρι να με ακούσεις…   

Φίλος: Μαζί σου είμαι. Με την άλλη όχι όμως… 

Μάνος Δ.: Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου… Καλά κάνεις και δεν είσαι με την άλλη…

Φίλος: Πες μου μόνο ότι δεν είσαι μπλεγμένος. Μόνο αυτό σε παρακαλώ…

Μάνος Δ.: Ούτε στο μισό τις εκατό. Καλό βράδυ φίλε και συγγνώμη…  

Φίλος: Γιατί συγγνώμη;

Μάνος Δ.: Συγγνώμη που σου είπα να μην βιάζεσαι να κρίνεις.

Φίλος: Ξέρεις πράγματα; Αν ναι, στείλτα ανώνυμα κάπου. 

Μάνος Δ.: Έχω μιλήσει… 

Πως ήξερε ο Μάνος Δασκαλάκης τι θα συμβεί («παρακολούθα και θα δεις») και που ακριβώς είχε μιλήσει;

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This