Κωνσταντινέας για Τζήλο: Ανεπίτρεπτο το ότι ακόμη δεν έχει διαλευκανθεί η υπόθεση

Στην Ελλάδα δεν ασχολείται κανείς...

Must Read

Ανεπίτρεπτο θεωρεί ο πρώην διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας το γεγονός ότι ακόμη παραμένει υπό διερεύνηση η υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας του διαιτητή Θανάση Τζήλου.

Ειδικότερα, στη «Δίκη στο OPEN», ο Π. Κωνσταντινέας επεσήμανε: «Είναι ανεπίτρεπτο να μην έχει ακόμη διαλευκανθεί η υπόθεση με οπτικοακουστικό υλικό. Στην Ελλάδα δεν ασχολείται κανείς, αλλά η Equipe ήρθε στην Ελλάδα και έκανε ρεπορτάζ για τη δολοφονία του Άλκη και τη βία στην Ελλάδα».

Αναφορικά, εξάλλου, με την ελληνική διαιτησία, ο πρώην διαιτητής έκανε λόγο για έλλειψη προγράμματος: «Δεν υπήρχε χρονοδιάγραμμα και πρόγραμμα στο πώς θα βγουν οι νέοι Ελληνες διαιτητές, δεν υπάρχει κανένας προγραμματισμός για το μεταβατικό στάδιο και να αναλάβει η ελληνική διαιτησία. Όσο πιο γρήγορα έρθει η διαιτησία στα ελληνικά χέρια τόσο καλύτερο, αλλά δεν πρέπει να γίνει άμεσα η μετάβαση. Ο Αυγενάκης θέλει να χειραγωγήσει τα σωματεία. Απέκλεισε κάποια σωματεία με το μητρώο. Χειραγωγούνται τα σωματεία με απευθείας χρήματα που θα δώσει ο κ. Αυγενάκης».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This