Έκρηξη στα Γρεβενά: Χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο 28χρονος πολυεγκαυματίας

Δίνει δύσκολη μάχη για τη ζωή του ο νεαρός

Must Read

Έχοντας μεγάλης έκτασης και βάθους εγκαύματα σε όλο το σώμα, μετά την έκθεσή του στην έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα στο εργοστάσιο επεξεργασίας ξυλείας και παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιομάζα στους Μαυραναίους Γρεβενών και έχοντας εκτεθεί σε πολύ μεγάλο θερμικό φορτίο, ο 28χρονος τραυματίας δίνει τεράστια μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο άτυχος νεαρός εργαζόμενος, ο οποίος από την εισπνοή καπνού έχει και εσωτερικά εγκαύματα, μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση από το Νοσοκομείο Γρεβενών, στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης και αφού πρώτα πέρασε από την ειδική μονάδα εγκαυμάτων, μπήκε στο χειρουργείο.

Μέχρι και αυτή την ώρα νοσηλεύεται διασωληνωμένος και με υποστήριξη όλων των λειτουργιών του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Εγκαυμάτων και σύμφωνα με την συντονίστρια διευθύντρια της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου Παπανικολάου, Σοφία Παπαδοπούλου, η κατάσταση του κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη.

https://youtu.be/4TRk9HaZCP0

Θυμίζουμε ότι και προ δύο μηνών, υπήρξε άλλη μια έκρηξη στα Γρεβενά, σε εργοστάσιο παρασκευής εκρηκτικών υλών εκείνη, η οποία στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους.

Έτσι έγινε η έκρηξη

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών Αντώνης Καλαϊδόπουλος εξηγεί πως ακριβώς σημειώθηκε η έκρηξη στο εργοστάσιο.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This