Ροτβάιλερ κατασπάραξαν σκυλάκι και επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη του

Ανήκουν σε επιχειρηματία που τα έχει αφήσει ανεξέλεγκτα

Must Read

Τέσσερα ροτβάιλερ επιτέθηκαν άγρια σε σκύλο και στον ιδιοκτήτη του και μάλιστα μέσα σε κατάστημα, με αποτέλεσμα ο άτυχος σκυλάκος να καταλήξει.

Το περιστατικό συνέβη στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, σε χώρο επιχείρησης σε ένα βιομηχανικό πάρκο. Σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη της επιχείρησης αλλά και του σκύλου που δέχτηκε την επίθεση, υπάλληλός του πήγε το πρωί της περασμένης Τρίτης για να πιάσει δουλειά. Όμως μόλις άνοιξε την πόρτα, τα τέσσερα ροτβάιλερ εισέβαλαν μέσα στην επιχείρηση και κατασπάραξαν τον σκύλο του! Ενώ επιτέθηκαν και στον ίδιο!

Το βαριά τραυματισμένο τετράποδο κατέληξε από τα τραύματά του την επόμενη ημέρα παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου να το σώσει. Όπως αναφέρθηκε τα τέσσερα ροτβάιλερ ανήκουν σε επιχειρηματία γειτονικής εταιρίας, ο οποίος όμως δεν τα φυλάει όπως πρέπει και παρά τις εκκλήσεις όλων των γειτόνων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This