Έγκλημα στην Καβάλα: «Την στραγγάλισε γιατί θεωρεί ότι του ανήκει» – Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της 43χρονης φαρμακοποιού

Αύριο η κηδεία της άτυχης Αΐντα, ανήμερα της γιορτής της μητέρας

Must Read

Η πρόθεση της Αΐντα να χωρίσει από τον σύζυγό της τελικά της στοίχισε τη ζωή και ακόμη μια γυναικοκτονία προστέθηκε στη μαύρη λίστα στη χώρα μας… Ο δικηγόρος της 43χρονης φαρμακοποιού που δολοφονήθηκε στην Καβάλα επιβεβαίωσε ότι ήθελε να πάρει διαζύγιο.

Μιλώντας στο newsit.gr για το έγκλημα που συγκλονίζει τη χώρα μας είπε ότι ο δολοφόνος της Αΐντα την σκότωσε γιατί θεωρεί ότι του ανήκει.

«Μακάρι ο ανθρώπινος πόνος να μπορούσε να μετρηθεί με καθαρούς αριθμούς και όχι με αόριστα λόγια. Μακάρι να υπήρχε ένας τρόπος να ξέραμε πόσο υπέφερε η αδικοχαμένη Αΐντα στα χέρια του βασανιστή της. Ο πόνος να ήταν υλικός και μετρήσιμος. Δεν είναι όμως», είπε αρχικά ο ποινικολόγος Μανώλης Βονικάκης και συμπλήρωσε: «Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Αίντα, ο  σύζυγος της, εκτέλεσε το προμελετημένο απάνθρωπο εγκληματικό του σχέδιο. Την στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια. Γιατί θεωρούσε και θεωρεί ότι η Αίντα του ανήκει».

Αναφερόμενος στην αρρωστημένη ζήλια που είχε ο κατηγορούμενος προς την αδικοχαμένη φαρμακοποιό είπε: «Η ζήλια λειτούργησε ως υφέρπων σκώληξ όστις διαβιβρώσκει την συνείδηση ενός ασυνείδητου βίαιου και μοχθηρού ανθρώπου. Η ζήλεια όμως δεν είναι σε ένα αδίστακτο άνθρωπο τίποτε άλλο, παρά το όχημα για να εκδηλωθεί το βασικό στοιχείο ταυτότητας τους, είναι η αφορμή και όχι η αιτία για την εξωτερίκευση της βαναυσότητας. Η βία στοιχείο ταυτότητας του. Το αποδεικνύουν τα πρότερα έργα και οι ημέρες του».

«Ζητούσε διαζύγιο»

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως η 43χρονη ζητούσε διαζύγιο γεγονός που απ’ ότι φαίνεται ώθησε τον 55χρονο συζυγοκτόνο στην αποτρόπαια πράξη του. «Η Αίντα ήθελε να χωρίσουν, ζητούσε διαζύγιο. Ήταν κτητικός, βίαιος, ζηλόφθων και αυτό που διέπραξε το είχε προσχεδιάσει. Είχε ειλημμένη απόφαση, υπάρχουν πληροφορίες που λένε πως σε κάποιους ανθρώπους είχε δηλώσει ότι σκόπευε να διαπράξει αυτό το έγκλημα. Ο δράστης, μάλιστα είχε επιδείξει βίαιη συμπεριφορά και στο παρελθόν και μία από τις προηγούμενες σχέσεις του είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα ώστε να μην την πλησιάζει. Έχουμε συλλέξει υλικό, όλα σύντομα θα δοθούν στα χέρια του Ανακριτή την κατάλληλη δικονομικά ενδεδειγμένη χρονική στιγμή», κατέληξε ο δικηγόρος.

Σούρας: «Δηλώνω παρών για τα παιδιά της Αϊντα»

Στο πλευρό των δύο ανήλικων παιδιών της Αϊντα – 10 και 6 ετών – θέλει να σταθεί ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, δηλώνοντας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με το θέμα.

«Θέλω να τοποθετηθώ αναλυτικά για αυτό το περιστατικό. Δηλώνω παρών για τα παιδιά. Μπορώ να πάρω οποιαδήποτε στιγμή, με δικά μου έξοδα, το αεροπλάνο και να πάω στην Καβάλα. Είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με τα παιδιά, είμαι παρών», δήλωσε στην εκπομπή «Τι λες τώρα!».

Ο κ. Σούρας ανέφερε πως οι γυναικοκτονίες είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που όμως παρουσιάζει μία ανησυχητική αύξηση στην Ελλάδα.

Αύριο η κηδεία

Η κηδεία της άτυχης Αΐντα θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 8 Μαΐου (Παγκόσμια ημέρα της γιορτής της μητέρας) όπου φίλοι και συγγενείς θα την οδηγήσουν στην τελευταία της κατοικία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Αμυγδαλεώνα της Καβάλας.

Διαβάστε επίσης: 

Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση για την Αΐντα – «Ήθελε να χωρίσει για να ηρεμήσει από το κτήνος»

Έγκλημα στην Καβάλα: «Την ζήλευε, δεν την άφηνε σε ησυχία» – Το μήνυμα από το κινητό της 43χρονης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This