Σε κατάσταση σοκ οικογένεια με μικρό παιδί στο Ζεφύρι – Αδέσποτη σφαίρα έσπασε το τζάμι της κουζίνας!

Οι κάτοικοι της περιοχής ξυπνούν και κοιμούνται με το φόβο

Must Read

Μια τριμελής οικογένεια στο Ζεφύρι έζησε στιγμές απόλυτου σοκ όταν τα ξημερώματα της Κυριακής άκουσε έναν δυνατό θόρυβο στη μπαλκονόπορτα της μεζονέτας που διαμένει στην οδό Σαράφη 10.

Πηγαίνοντας να δει τι ακριβώς είχε συμβεί, ο ιδιοκτήτης και πατέρας ενός μικρού παιδιού το οποίο κοιμόταν εκείνη την ώρα, διαπίστωσε έντρομος ότι μια βολίδα είχε σπάσει το τζάμι από το παράθυρο της κουζίνας και χτυπώντας στο αλουμίνιο του παραθύρου εξοστρακίστηκε και έπεσε στο μπαλκόνι.




«Βγήκα έξω στο μπαλκόνι και είδα το σπασμένο τζάμι και μια σφαίρα κάτω. Αν τρυπούσε το αλουμίνιο, θα είχαμε θύματα …  Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Και από την πίσω πλευρά έχω βρει σφαίρες και στην ταράτσα έχω βρει σφαίρες και τα γύρω σπίτια είναι γεμάτα σφαίρες», είπε μεταξύ άλλων στον ΑΝΤ1 ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, ο οποίος κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων.

Η αστυνομία που εκλήθη αμέσως μετά πήρε τη βολίδα και την έστειλε στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ στην κατάθεση που πήρε από τον ιδιοκτήτη αυτός υποστήριξε ότι δεν είχε διαφορές με κάποιον ώστε να μπορεί να «δικαιολογηθεί» αυτός ο πυροβολισμός.

Οι εκτιμήσεις των Αρχών συγκλίνουν στο ότι πρόκειται για περιστατικό με άσκοπους πυροβολισμούς (καθημερινό φαινόμενο στο Ζεφύρι), από το οποίο «έφυγε» η αδέσποτη σφαίρα και κατέληξε στο μπαλκόνι του σπιτιού.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This