«Ομορφιές» με Λέων στο Α’ Νεκροταφείο

Ο ιατροδικαστής (και αντιδήμαρχος) επέβλεψε τα έργα καλλωπισμού

Must Read

Ενα από τα δύο συμβαίνει εδώ: Ή αυτοσαρκάζονται ή μας δουλεύουν! Θα κρατήσω το πρώτο, γιατί συμπαθώ τον -κατά τ’ λοιπά- σπουδαίο επιστήμονα, τον ιατροδικαστή και πρόεδρο της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας Γρηγόρη Λέων, αν και νομίζω ότι… υπερβάλλει εαυτόν εσχάτως!

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Χθες, λοιπόν, ο δημοφιλής ιατροδικαστής αλλά και αντιδήμαρχος Αθηναίων πληροφόρησε το κοινό του ότι βρίσκεται στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, βάζοντας μπροστά τα έργα του Δήμου Αθηναίων εκεί. Πήγε εκεί για να επιβλέψει τα έργα συντήρησης και καλλωπισμού του νεκροταφείου. Δεν του φτάνουν, δηλαδή, οι νεκροί στο νεκροτομείο, πάει και επίσκεψη στους τάφους τους…

Και επειδή τα έργα θα συνεχιστούν και στα υπόλοιπα νεκροταφεία, εξάγουμε το συμπέρασμα ότι θα πάει και σε άλλα. Και όχι μόνον αυτό, αλλά ανεβάζοντας τις σχετικές φωτογραφίες στο διαδίκτυο, γράφει από πάνω και μια «κειμενολεζάντα», όπως τη λέμε στη δημοσιογραφική αργκό, που είναι «όλα τα λεφτά»! «Για όσους λένε ότι ενδιαφερόμαστε μόνο γι’ αυτούς που μας ψηφίζουν, να η απόδειξη ότι ενδιαφερόμαστε και για όσους δεν θα μας ψηφίσουν ποτέ…» λέει με σθένος και αυτοπεποίθηση ο Γρηγόρης Λέων.

Εάν δεν είναι «τρολ», που δεν είναι, ο ιατροδικαστής έχει μπλακ χιούμορ. Αλλά πολύ μπλακ! Είπαμε, έρχονται εκλογές, θα είστε υποψήφιος, αλλά σιγά σιγά… Και ο δήμαρχος Μπακογιάννης να στέλνει έναν ιατροδικαστή να επιβλέψει έργα νεκροταφείου το θεωρεί θεμιτό; Παιδιά, οι νεκροί σίγουρα δεν θα ψηφίσουν. Με αυτά που κάνετε, όμως, αμφιβάλλω και για τους ζωντανούς!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This