Στην Πάτρα κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών για να πάρει καταθέσεις από τους συγγενείς της Πισπιρίγκου

Σε λίγες ημέρες το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους των τριών κοριτσιών

Must Read

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνουν οι έρευνες για τους θανάτους των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, καθώς στην πόλη μεταβαίνει τις επόμενες ημέρες το ανθρωποκτονιών για να πάρει καταθέσεις από τους συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου, Βασίλη Λαμπρόπουλου στο Mega, στα πλαίσια επίσπευσης της έρευνας για το κλείσιμο της υπόθεσης θρίλερ, οι Αρχές αποφάσισαν τη μετάβαση στην Πάτρα κλιμακίου του ανθρωποκτονιών το οποίο θα λάβει καταθέσεις από τουλάχιστον 10 άτομα, συγγενείς της 33χρονης κατηγορουμένης.

Στο κάδρο των ερευνών θα μπουν και λοιποί φίλοι του ζευγαριού που γνώριζαν τι συνέβαινε στο διαμέρισμα της οδού Μπιζανίου.




Σε λίγες ημέρες το πόρισμα των ιατροδικαστών

Από τις ανακριτικές Αρχές έχει ζητηθεί να παραδοθούν το συντομότερο δυνατόν τα πορίσματα που αφορούν τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας, αλλά και αυτά που αφορούν την εξέταση του φιαλιδίου που βρέθηκε με το αίμα της Τζωρτζίνας.

Στο μεταξύ, η ανακρίτρια απέρριψε το αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου να γίνει επανεξέταση των δειγμάτων της Τζωρτζίνας στο τοξικολογικό εργαστήριο του Πανεπιστημίου Κρήτης. Σύμφωνα με την ανακρίτρια η κατηγορούμενη κωλυσιεργεί, αφού το συγκεκριμένο εργαστήριο είχε υποστεί ζημιές από πλημμύρα και δεν μπορούσε να λειτουργήσει.

Διαβάστε επίσης:

Γρηγόρης Λέων για Πάτρα: «Δεν βρίσκω το λόγο να επαναλαμβάνουμε συνεχώς τις ίδιες εξετάσεις»

Απορρίφθηκε το αίτημα Πισπιρίγκου για επανεξέταση του αίματος της Τζωρτζίνας

Υπέφερε η Τζωρτζίνα μέχρι την τελευταία της ανάσα! Σοκάρει η έκθεση του εργαστηρίου του ΑΠΘ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This