Θάνατος 14χρονης στο Βόλο: «Μας έχει φύγει όλη η ζωή» δηλώνει ο πατέρας της Ελένης

«Την βρήκαμε αναίσθητη στο μπάνιο και νομίζαμε ότι είχε πάθει ηλεκτροπληξία...»

Must Read

Απαρηγόρητος ο πατέρας της 14χρονης Ελένης Γαλάνη από το Βόλο, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή, μετά από 6 μήνες νοσηλείας σε ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, όπου βρισκόταν διασωληνωμένη και σε κωματώδη κατάσταση, δηλώνει, μεταξύ άλλων, πως «έφυγε η μικρή, τόσο μικρή, μας έχει φύγει η ζωή όλη».

Μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή «Live News», θυμάται πως βρήκε την κόρη του χωρίς τις αισθήσεις της, ξημερώματα της 4ης Ιανουαρίου, στο μπάνιο του σπιτιού τους. «Η μικρή πήγε να κάνει μπάνιο και έχει πέσει, έχει γλιστρήσει. Και εμείς πάνω στο φόβο, πάνω στο χαμό, νομίζαμε ότι ήταν από ρεύμα, από ηλεκτροπληξία. Όταν πήγαμε στο νοσοκομείο, μας είπαν οι γιατροί ότι δεν ήταν από ηλεκτροπληξία, είχε χτυπήσει η μικρή, έκανε ανακοπή καρδιάς και για 25 λεπτά ήταν χωρίς οξυγόνο στον εγκέφαλο», δήλωσε σχετικά.

Σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου Βόλου, την ανήλικη μετέφεραν οι ίδιοι οι γονείς της στο νοσοκομείο, μετά τις 3 τα ξημερώματα, με το αγροτικό τους όχημα, ωστόσο δεν διαπιστώθηκε ηλεκτροπληξία, ενώ η 14χρόνη ήταν χωρίς τις αισθήσεις της και χωρίς σφυγμό. «Το παιδί ήταν πεθαμένο, έγινε ΚΑΡΠΑ και ανάνηψη, καταφέραμε και το επαναφέραμε και διασωληνώθηκε. Έγινε αμέσως μετά, η μεταφορά του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για παιδιά σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Εκεί πήγε με σφυγμό μεν, αλλά με μη καλή οξυγόνωση, από κορεσμό, δεν ανέκτησε την οξυγόνωση που έπρεπε», αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

  • Δείτε το πλήρες ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This