Έβαλαν φωτιά στα γραφεία της εφημερίδας του Νίκου Χατζηνικολάου!

Σε απόγνωση ο γνωστός δημοσιογράφος: «Μας καίνε! Τρεις εκρήξεις και τώρα καιγόμαστε…» - Η Πυροσβεστική εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, με πρώτο αυτό του εμπρησμού

Must Read

Στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας Real news ξέσπασε φωτιά τα ξημερώματα προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στο εξωτερικό και εσωτερικό του κτιρίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για μια τυχαία πυρκαγιά, ωστόσο αυτή την ώρα φαίνεται πως η φωτιά έχει σβήσει. Μάλιστα, βρέθηκαν γκαζάκια στην κεντρική είσοδο.

Συναγερμός σήμανε σήμερα τα ξημερώματα, Τετάρτη 13/7, στο Μαρούσι, καθώς στις φλόγες τυλίχθηκε το κτίριο, όπου στεγάζονται ο ραδιοφωνικός σταθμός Realfm 97,8 αλλά και η εφημερίδα Real News, ιδιοκτησίας του Νίκου Χατζηνικολάου.

Την ώρα που ξέσπασε η φωτιά εντός του κτιρίου βρισκόταν μια εργαζόμενη, η οποία είναι καλά στην υγεία της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 3:00 το πρωί, ενώ πλέον βρίσκεται υπό έλεγχο. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στη λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι, επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι σημειώθηκαν εκρήξεις.

Η φωτιά ξεκίνησε από τον πάνω όροφο του κτηρίου όπου στεγάζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός και επεκτάθηκε προς τα κάτω.

Η Πυροσβεστική εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, με πρώτο αυτό του εμπρησμού, καθώς ακούστηκαν τρεις εκρήξεις. «Είναι εντελώς στοχευμένη η επίθεση», δήλωσε ο διευθυντής ειδήσεων του Real Fm.

 

Σε μήνυμά του στο Twitter, ο εκδότης της εφημερίδας, Νίκος Χατζηνικολάου, επιβεβαιώνει πως σημειώθηκαν τρεις εκρήξεις.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This