Πάτρα: Υπό έρευνα το προσωπικό του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» για τον θάνατο του 49χρονου

Διέγνωσαν ψύξη και τον έστειλαν στο Ρίο

Must Read

Εβδομάδα εξελίξεων αναμένεται να είναι αυτή που ξεκινά καθώς συνεχίζεται η διοικητική και εισαγγελική έρευνα στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες για τον θάνατο του 49χρονου Θοδωρή Νεμουτιανού, ο οποίος πέθανε αβοήθητος αφού κανείς από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό δεν ασχολήθηκε μαζί του.

Η νοσηλεύτρια στην οποία απευθύνθηκε ο άτυχος 49χρονος για βοήθεια θα βρεθεί αντιμέτωπη με αργία, καθώς δεν έκρινε απαραίτητο να ειδοποιήσει έναν από τους 78 γιατρούς που είχαν εκείνη την ώρα υπηρεσία, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα ο Θοδωρής Νεμουτιανός να καταλήξει από ανακοπή.

Διαβάστε επίσης: Υπέβαλε την παραίτησή του ο διοικητής του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» μετά τον θάνατο του 49χρονου!

Τι υποστήριξε η νοσηλεύτρια

«Ψύξη θα είναι. Εμείς δεν εφημερεύουμε. Πηγαίνετε στο Ρίο», φέρεται να του είπε η νοσηλεύτρια, ενώ το πειθαρχικό συμβούλιο της 6ης ΥΠΕ που θα συνεδριάσει αύριο Δευτέρα, θα κρίνει και την τύχη μιας ακόμη νοσηλεύτριας.

«Καθόταν στις καρέκλες, εκεί τον είδα. Κρατούσε τον αυχένα του και μου είπε ότι πονάει, καθώς λίγο νωρίτερα ο ιδιώτης προσωπικός του γιατρός του είχε διαγνώσει ψύξη. Δεν μου είπε κάτι άλλο. Του είπα ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο και να πάει στο Ρίο. Υπάρχουν και αυτόπτες μάρτυρες», είπε η νοσηλεύτρια.

Ο 49χρονος ένιωθε έντονους πόνους στο στήθος και πήγε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», που ήταν το πιο κοντινό, γνωρίζοντας ότι δεν εφημερεύει, αλλά γιατί του ήταν αδύνατον να οδηγήσει πιο μακριά. Μάλιστα λίγες ώρες νωρίτερα είχε επισκεφθεί ιδιώτη γιατρό που διέγνωσε ψύξη.

Συγκλονίζει ο αδερφός του 49χρονου

Μέσα σε λίγα λεπτά είδε τον αδερφό του να χάνεται μέσα στο αυτοκίνητο και περιγράφοντας τις τελευταίες στιγμές συγκλονίζει,

«Μου λέει είμαι έξω από τον ‘Άγιο Ανδρέα’, γιατί δεν με δεχτήκανε, μου είπανε εφημερεύει το Ρίο. Μου λέει δεν μπορώ να πάω μόνος, δεν είμαι καλά, κάνε γρήγορα. Πριν φτάσω, ένα λεπτό με παίρνει τηλέφωνο μου λέει γιατί αργείς. Του λέω έφτασα, ηρέμησε».

Σε εξέλιξη είναι εισαγγελική έρευνα, ενώ στη διοικητική έρευνα που διετάχθη, θα κληθούν για εξηγήσεις κι άλλοι εργαζόμενοι του νοσοκομείου.

Διαβάστε επίσης: Πάτρα: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 49χρονου που έδιωξαν από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» και πέθανε

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This