Ούρλιαζε ο 15χρονος όταν έμαθε ότι σκοτώθηκε η αδερφή του – «Πήραν κρυφά το αμάξι» λέει η θεία του 

Οι γονείς τους δεν ήξεραν ότι είχαν πάρει τα κλειδιά

Must Read

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Κορίνθου έχει προκαλέσει το τροχαίο δυστύχημα με θύματα έναν 16χρονο και μια 18χρονη, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Αν και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δεν έχουν αποσαφηνιστεί, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 15χρονος οδηγός, ο οποίος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο Παίδων, ήταν ο οδηγός του οχήματος που φέρεται να έκανε όπισθεν, έχοντας χάσει την σωστή έξοδο, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί σφοδρά με άλλο Ι.Χ.

Σύμφωνα με όσα περιγράφει η θεία του 15χρονου οδηγού και αδερφού της 18χρονης Αναστασίας που σκοτώθηκε ακαριαία, ο ίδιος είχε πάρει κρυφά το αυτοκίνητο, κάτι το οποίο είχε ξανακάνει και στο παρελθόν.

Τα θύματα, ο 16χρονος Αποστόλης και η 18χρονη Αναστασία

«Είχε κρύψει ο πατέρας του το κλειδί, αλλά βρήκαν τα παιδιά το δεύτερο κλειδί και έφυγαν τα παιδιά 02:30 τη νύχτα» ανέφερε η θεία του 15χρονου μιλώντας στον Alpha και πρόσθεσε: «Το είχε ξανακάνει μια φορά ο 15χρονος να πάρει τα κλειδιά κρυφά, οι γονείς έκρυβαν τα κλειδιά».

Η θεία του υποστήριξε ότι τα παιδιά δεν είχαν πιει αλκοόλ, ενώ όπως τόνισε, δεν είναι λίγοι εκείνοι που μπερδεύονται στο συγκεκριμένο σημείο και κάνουν όπισθεν στην εθνική οδό: «Τα παιδιά δεν είχαν πιει. Ο δρόμος έχει ένα σημείο που την «πατάνε» όλοι, αν δε στρίψεις σωστά μετά φτάνεις Τρίπολη για να γυρίσεις πίσω. Ήταν 4 μέτρα πιο μπροστά από το σημείο και πήγαν να κάνουν όπισθεν για να γυρίσουν πίσω κατευθείαν αλλά έγινε το τροχαίο», είπε.

Μάλιστα, η ίδια περιέγραψε ότι ο 15χρονος κατέρρευσε όταν έμαθε ότι η αδερφή του έχασε τη ζωή της: «Έμαθε ότι πέθανε η αδερφή του και ούρλιαζε. Το άλλο παιδί που πέθανε ήταν γείτονας, φίλος. Η Αναστασία (η αδερφή) έφυγε ακαριαία, τα παιδιά που πέθαναν κάθονται πίσω και πέθαναν ακαριαία» σημείωσε η θεία του.




Δείτε επίσης: Τροχαίο με παιδιά στην Κόρινθο: Έκκληση για αίμα για τον 15χρονο – Θρήνος για τον 16χρονο και την 18χρονη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This