Αγωνία για τρεις ανήλικους που παρασύρθηκαν από ΙΧ, την ίδια ώρα σε διαφορετικές περιοχές!

Τρεις παρασύρσεις μέσα σε λίγες ώρες στη συμπρωτεύουσα

Must Read

Σε κρίσιμη κατάσταση είναι ένας 16χρονος ποδηλάτης ο οποίος παρασύρθηκε από συμβατικό της Αστυνομίας, ένας 13χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ αλλά και μια δεκαπεντάχρονη η οποία τραυματίστηκε από διερχόμενο όχημα.

Συγκλονίζουν τα τροχαία ατυχήματα ανηλίκων που παρασύρθηκαν από ΙΧ στη Θεσσαλονίκη. Τα άτυχα παιδιά νοσηλεύονται στη ΜΕΘ με τις οικογένειές τους να τραβούν τον δικό τους Γολγοθά. Συγκεκριμένα, τα τροχαία έγιναν με μια μικρή διαφορά ώρας, καθώς το ένα ατύχημα σημειώθηκε στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης και το άλλο στη Θέρμη. Και τα δύο τροχαία ατύχημα έγιναν ακριβώς την ίδια ώρα, στις 3 το μεσημέρι. Αναφορικά με το πρώτο ατύχημα, πρόκειται για έναν 16χρονο που κινούνταν με το ποδήλατό του στην 28ης Οκτωβρίου με Δενδροποτάμου στους Αμπελόκηπους, όταν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, παρασύρθηκε από υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας.

Για το περιστατικό εξετάζονται διάφορα σενάρια αλλά φως θα ρίξει η προανάκριση που βρίσκεται σε εξέλιξη από την Τροχαία Θεσσαλονίκης. Πιθανολογείται πως ο νεαρός ήθελε να αλλάξει λωρίδα και τότε χτύπησε με το διερχόμενο αυτοκίνητο της Ελληνικής Αστυνομίας. Από την σύγκρουση ο ανήλικος εκτοξεύθηκε και χτύπησε με σφοδρότητα στο παρμπρίζ και, πιθανότητα, στον «ουρανό» του οχήματος, πριν καταλήξει στο οδόστρωμα. Ο 16χρονος διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» και η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη.

Το ατύχημα με τον 13χρονο

Την ίδια ακριβώς ώρα, ένα ακόμη σοβαρό ατύχημα συνέβη στην Θέρμη – Πανόραμα, στο ύψος του αθλητικού κέντρου. Ο ανήλικος φαίνεται να προσπάθησε να διασχίσει πεζός τον κεντρικό δρόμο με τις δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση και όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου τον είδε μετά την στροφή, ήταν ήδη αργά και δεν κατάφερε να τον αποφύγει. Αμέσως μετά την παράσυρση, ο οδηγός σταμάτησε και κάλεσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, με τον 13χρονο να μεταφέρεται διασωληνωμένος και σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This