Θρίλερ με τη μισοκαμένη σορό του 25χρονου στην Κερατέα

Συγκλονισμένοι οι συγγενείς του 25χρονου - «Είχε μια μελαγχολία»

Must Read

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε απανθρακωμένος προχθές το απόγευμα σε ερημική περιοχή της Κερατέας ο 25χρονος Θανάσης Καλαματιανός, ο οποίος είχε εξαφανιστεί δύο ημέρες νωρίτερα. Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης ο 25χρονος βρέθηκε νεκρός στο σημείο Κεραίες της Κερατέας, σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από το σημείο όπου είχε εντοπιστεί το όχημά του, απανθρακωμένος από τη μέση και κάτω.

Τα ίχνη του νεαρού είχαν χαθεί από το πρωί της περασμένης Κυριακής, όταν έφυγε με το αυτοκίνητό του από το σπίτι της οικογένειας στην περιοχή του Αλίμου. Οι γονείς του ειδοποίησαν τις Αρχές και άρχισαν έρευνες, ενώ το Χαμόγελο του Παιδιού εξέπεμψε missing alert. Αστυνομικοί και εθελοντές επικέντρωσαν τις έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του Μαρκόπουλου, όπου εντοπίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής το σήμα του κινητού του τηλεφώνου.

Ομάδες αναζήτησης από τους Δήμους Μαρκόπουλου και Σαρωνικού, την Πολιτική Προστασία, την Πυροσβεστική και την Αστυνομία «χτένισαν» το δάσος του Κουβαρά, όπου κατάφεραν να εντοπίσουν κλειδωμένο το αυτοκίνητο του αγνοουμένου σε μια χαράδρα του βουνού, στην πίσω πλευρά της Κακιάς Θάλασσας Κερατέας. Η έρευνα συνεχίστηκε τα επόμενα δύο 24ωρα στην ευρύτερη δύσβατη δασική περιοχή και, τελικά, εντοπίστηκε η μισοκαμένη σορός του. Πάντως, δεν βρέθηκαν χτυπήματα ή άλλα ίχνη που να μαρτυρούν εγκληματική ενέργεια.




Τις έρευνες για τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου του 25χρονου διενεργούν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Κερατέας και Σαρωνικού, οι οποίοι έχουν αποκλείσει καταρχήν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Συγκλονισμένοι και απορημένοι για τον θάνατο του άτυχου Θανάση είναι οι δικοί του άνθρωποι.

«Ηταν ένα καλό παιδί. Είχε τη δουλίτσα του και το αυτοκίνητό του. Δεν ξέρω τι συνέβη. Δεν μίλαγε πολύ. Δεν έλεγε τίποτα. Ασχολούνταν πολύ με το κομπιούτερ» δήλωσε ο παππούς του.

«Είχε μια μελαγχολία. Από την πρώτη στιγμή όταν εξαφανίστηκε, ανησυχήσαμε, γιατί δεν είχε δώσει ποτέ αφορμή» συμπλήρωσε ένας θείος του 25χρονου.

Δείτε επίσης: Μυστήριο με τον εξαφανισμένο 25χρονο: Βρέθηκε καμένος από τη μέση και κάτω!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This