Δεν βγάζουν άχνα οι παιδοβιαστές και ασκούν το δικαίωμα της σιωπής

Έρευνες και στο περιβάλλον της οικογένειας

Must Read

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασαν το πρωί της Τετάρτης ο 53χρονος Ηλίας Μίχος που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη στον Κολωνό, αλλά και ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης που βίαζε επί πληρωμή το μικρό κορίτσι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κατηγορούμενοι αναμένεται να τηρήσουν το δικαίωμα της σιωπής συναινώντας στην προφυλάκιση τους και χωρίς να αναφέρουν κανένα στοιχείο στις ερωτήσεις τη ανακρίτριας.

Κανένας δικηγόρος δεν θέλησε να αναλάβει την υπεράσπιση των δύο κατηγορούμενων, ενώ όπως έγινε γνωστό και οι 3 που ορίστηκαν από τον ανακριτή αρνήθηκαν να τους υπερασπίσουν.

Τελικά, για τυπικούς λόγους, ο δικηγόρος Βασίλης Χρονόπουλος, ο οποίος  ανακοίνωσε την παραίτησή του την υπόθεση το πρωί της Τετάρτης,  ανέλαβε την υπεράσπισή τους.



«Μιλούν» τα ηλεκτρονικά μέσα

Στα ίχνη των παιδοβιαστών βρίσκονται οι έμπειροι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη ταυτοποιήσει το προφίλ αρκετών από αυτούς που ασελγούσαν στο κορμί του μικρού κοριτσιού.




Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, 213 παιδόφιλοι είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον μέσω της εφαρμογής, να κακοποιήσουν το παιδί. Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί 16 άνδρες, οι οποίοι φέρεται ότι επικοινώνησαν με τον 53χρονο μέσω εφαρμογής στο διαδίκτυο αλλά και το κινητό του τηλέφωνο και κακοποίησαν σεξουαλικά την ανήλικη.

Έρευνα στο περιβάλλον της οικογένειας

Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ΕΛ.ΑΣ. υπάρχει προβληματισμός για το πώς ο 53χρονος είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους σε τέτοιο βαθμό. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι η οικογένεια έπρεπε να είχε προβληματιστεί για τις βραδινές ώρες που το παιδί βρισκόταν εκτός σπιτιού, όπως επίσης και για το πολύ ακριβό κινητό τηλέφωνο και το καινούργιο ποδήλατο που είχε στην κατοχή της. Οι έρευνες θα επεκταθούν και στο περιβάλλον της οικογένειας. 




Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This