«Βόμβα» για πολιτικούς και ηθοποιούς που καταγγέλλονται ότι βίαζαν την 12χρονη – Το στικάκι με τα βίντεο

Γυναίκα καταγγέλλει ότι έχει στοιχεία που σοκάρουν - Πήγαινε την 12χρονη και άλλα παιδιά σε οίκο ανοχής ο Μίχος

Must Read

Ανατριχίλα προκάλεσε η καταγγελία μιας γυναίκας που παρουσιάστηκε ως πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδας και η οποία βρέθηκε σήμερα στην ΓΑΔΑ κρατώντας στα χέρια της ένα στικάκι με αποδεικτικά στοιχεία, όπως η ίδια υποστήριξε.

Η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη καταγγέλλει ότι ο 53χρονος Ηλίας Μίχος εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι στον οίκο ανοχής που η ίδια διατηρεί στο Γκάζι. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ίδια, ο 53χρονος εξέδιδε το κορίτσι σε «επώνυμους πελάτες, ηθοποιούς, καλλιτέχνες και πολιτικούς».

«Γειά σας. Είμαι η πρόεδρος των εκδιδομένων γυναικών Ελλάδος, η καινούρια. Ήρθα να καταθέσω σήμερα γι’ αυτό το τέρας στην ανακρίτρια. Δεν με δέχθηκε βέβαια γιατί θα δεχθεί τα δυο άτομα αυτά» είπε και πρόσθεσε: «ερχόταν στον χώρο μου, εκεί που έχω τον οίκο ανοχής στο Γκάζι, να μην πούμε οδό. Και έφερνε και το ανήλικο κορίτσι… Το έφερνε να πάει με πελάτες -και επώνυμους πελάτες».

Η ίδια υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος έφερνε στον χώρο και άλλα παιδιά, ενώ κανένας δεν προχώρησε σε καταγγελία γιατί φοβόταν: «Δεν το ήξερα εγώ, δεν ήμουν εκεί, ήταν η υπηρεσία εκεί. Αυτό γινόταν επί δύο μήνες, πριν από τρεις μήνες. Κανείς δεν έκανε καταγγελία, γιατί φοβόταν. Είχε φέρει κι άλλα παιδιά, και κάτι τσιγγανάκια και κάτι από τον Κολωνό» είπε και σημείωσε: «Χθες που είδα τη φωτογραφία του, τον αναγνώρισα και γι’ αυτό ήρθα μόνη μου, χωρίς να με καλέσει κάποιος».

Μάλιστα η ίδια υποστηρίζει ότι στα βίντεο από κάμερες ασφαλείας που έχει μέσα στο στικάκι, φαίνεται καθαρά ο Ηλίας Μίχος και το παιδί: «Στο στικάκι έχω κάμερες και προτζέκτορα. Θα το δείτε και θα καταλάβετε. Έχει μέσα τον κατηγορούμενο και έχει και το κορίτσι που φαίνεται φάτσα κάρτα. Όχι, δεν το έχω καταθέσει στο ΑΤ. Το πήρα χθες το βράδυ και ήρθα σήμερα να καταθέσω. Η ανακρίτρια μου είπε αφήστε το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσω» ανέφερε.

Πρόκειται για μια καταγγελία-«βόμβα» η οποία αν αποδειχτεί αληθινή, θα προκαλέσει σεισμό μεγατόνων στην πολιτική σκηνή και όχι μόνο…

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι σε τηλεφωνική της παρέμβαση στον Alpha, η  πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδας (ΣΕΠΕ) Ελλη Κανελλοπούλου τόνισε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τις καταγγελίες της κ. Καρατζιώτη. 

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This