Ξέσπασε με λυμούς ο Πύρρος Δήμας για τον Νικολαΐδη

«Δεν μπορώ ούτε να πάω στην κηδεία»

Must Read

Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα του ο Πύρρος Δήμας μιλώντας για την τραγική απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή, έχοντας δώσει μεγάλη και σιωπηλή μάχη με σπάνια μορφή καρκίνου.

Ο Πύρρος Δήμας, ο οποίος έχει χάσει τη σύζυγό του από καρκίνο, ξέσπασε με λυγμούς όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον Ολυμπιονίκη στο Στούντιο 4.

«Ζήσαμε πολλές στιγμές με τον Αλέξανδρο και πάντα με έπαιρνε τηλέφωνο, ρωτούσε και για την Αναστασία και για τα παιδιά μας. Πολύ γλυκό παιδί, πολύ ευγενικό παιδί. Όταν ξύπνησα το πρωί, γιατί χθες κοιμήθηκα αργά κατά τις δύο και είχαμε βγει μαζί με φίλους, σηκώθηκα να ετοιμάσω τον Νικολάκη για το σχολείο… Είναι στενάχωρο πολύ» είπε και περιέγραψε ότι η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη του ζήτησε να πει δυο λόγια στην κηδεία, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε, λέγοντας ότι δεν το αντέχει:

«Με πήρε τηλέφωνο και η Δώρα, που την ξέρετε πολύ καλά από τον χώρο σας, μου ζήτησε να πω δυο λόγια αύριο στην κηδεία αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Δεν μπορώ ούτε να πάω στην κηδεία» είπε κλαίγοντας με λυγμούς και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να το περάσω αυτό ξανά για κανέναν. Και να μην τύχει σε κανέναν… Δεν ξέρω, ίσως τόσο ευαίσθητο με έχει κάνει η ίδια η ζωή».




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This