Τσίπρας, Μητσοτάκης και Βουλή αποχαιρέτισαν τον Νικολαΐδη: Έφυγε πολύ πρόωρα

Θερμό χειροκρότημα στη μνήμη του Ολυμπιονίκη και αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Με αναφορά στο θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη ξεκίνησε η συζήτηση στη Βουλή ανάμεσα σε Κυριάκο ΜητσοτάκηΑλέξη Τσίπρα για την ακρίβεια. Άπαντες χειροκρότησαν στη μνήμη του Ολυμπιονίκη και αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρώτος ο Αλέξης Τσίπρας έκανε αναφορά εκφράζοντας την «βαθύτατη οδύνη δική μου και όλων των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την απώλεια ενός στενού συνεργάτη αλλά και ενός σπουδαίου ανθρώπου που έφυγε πολύ πρόωρα. Έφυγε πολύ πρόωρα, αλλά στο σύντομο πέρασμά του κατάφερε πολλά. Εκφράζω τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

«Εκ μέρους όλων μας», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας.

«Στενάχωρη ημέρα η σημερινή και θα ήθελα να καταθέσω τη θλίψη μου. Εκφράζω την οδύνη όλων μας για την τόσο σκληρή απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαϊδη», σχολίασε από την πλευρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συμπλήρωσε:

«Ήταν ένας πρωταθλητής της ζωής, της έδωσε νόημα ακόμα και με τα λόγια που μας άφησε φεύγοντας. Τα θερμά μου συλλυπητήρια εκ μέρους και της ΝΔ στους δικούς του ανθρώπους και στην παράταξη την οποία υπηρέτησε με συνέπεια».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This