Μείζον θέμα με τον δημοσιογράφο γιο του παιδοβιαστή Μίχου και τον όμιλο Μαρινάκη

Οι διωκτικές αρχές έχουν αντιληφθεί τι υποστηρίζει η Alter Ego;

Must Read

Η υπόθεση της απόλυσης του Παναγιώτη Μίχου, γιου του φερομένου βιαστή ανήλικων από τον όμιλο Μαρινάκη, είναι εξαιρετικά σοβαρή και σκοτεινή.

Όταν έγινε γνωστό πως ο δημοσιογράφος οδηγείται στην έξοδο, έκανε μία συγκεκριμένη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία μάλιστα έτυχε θερμής υποδοχής, ισχυριζόμενος ότι η απόλυση του είναι αδικαιολόγητη και πως «δεν υφίσταται οικογενειακή ευθύνη».

Η ανακοίνωση που ακολούθησε από τον όμιλο Μαρινάκη σε απάντηση των ισχυρισμών του Παναγιώτη Μίχου, είναι εξαιρετικά σοβαρή, καθώς ο ισχυρισμός που περιέχει, δίνει τελείως διαφορετική διάσταση στην υπόθεση. Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση της Alter ego, ο ίδιος ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μίχος, «αποδέχθηκε ότι εδώ και εβδομάδες γνώριζε για τη δράση του πατέρα του και εκ των πραγμάτων ήταν μέρος μιας προσπάθειας να αποσιωπηθεί η βαρβαρότητα σε βάρος της ανήλικης»!

Μέχρι αυτή τη στιγμή, ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μίχος, δεν έχει διαψεύσει το συγκεκριμένο ισχυρισμό. Επίσης όμως μέχρι αυτή τη στιγμή οι διωκτικές αρχές δεν έχουν παρέμβει για να διαπιστώσουν την ορθότητα της συγκεκριμένης βαρύτατης καταγγελίας!

Μπορεί φυσικά οι ισχυρισμοί του ομίλου να είναι ψευδείς, οπότε προφανώς ο Παναγιωτης Μίχος θα κινηθεί δικαστικά κατά της Alter Ego.

Ο όμιλος Μαρινάκη εννοεί ότι ο γιος του συλληφθέντα για βιασμό ανήλικης, γνωρίζει την δράση του πατέρα του εδώ και εβδομάδες, λόγω της αστυνομικής έρευνας; Ισχυρίζεται δηλαδή ο όμιλος πως μία έρευνα που έπρεπε να κρατηθεί επτασφράγιστη, είχε περιέλθει σε γνώση του γιου του βασικού υπόπτου;

Εάν εννοεί αυτό, τότε υπάρχει μείζον θέμα και οσμή ακόμα και συγκάλυψης. Διότι παρόμοια καταγγελία έκανε μπροστά στην κάμερα γειτόνισσα του δράστη, λέγοντας ότι εδώ και 15 ημέρες ο Ηλίας Μίχος είχε ενημερωθεί ότι τον ψάχνει η αστυνομία! Η ευθύνη λοιπόν των διωκτικών αρχών και προσωπικά του υπουργού που δεν παρεμβαίνει, είναι τεράστια.

Εάν ο όμιλος Μαρινάκη υπονοεί ότι ο γιος γνώριζε την δράση του πατέρα, πριν την αστυνομική έρευνα, τότε οι αρχές θα έπρεπε να έχουν ήδη παρέμβει.

Εάν όμως ο γιος είχε εκμυστηρευθεί σε κάποιο στέλεχος του ομίλου τα τεκταινόμενα, είτε έχοντας ενημερωθεί – παράνομα φυσικά – για την συγκεκριμένη έρευνα, είτε επειδή γνώριζε την φρικτή δράση του πατέρα του, τότε ο όμιλος θα πρέπει να εξηγήσει γιατί αποσιώπησε το συγκεκριμένο γεγονός.

Σε κάθε περίπτωση, οι αρχές θα πρέπει να διαλευκάνουν τι συμβαίνει. Είτε υπήρξε διαρροή της αστυνομικής έρευνας, οπότε θα πρέπει άμεσα να διαταχθεί ΕΔΕ και να οδηγηθούν όσοι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον ύποπτο στην δικαιοσύνη, ενώ θα πρέπει να διερευνηθεί τόσο ρόλος του δημοσιογράφου, αλλά και στελεχών του ομίλου που μετέφεραν την πληροφορία ότι γνωρίζουν πως ο δημοσιογράφος γνώριζε εδώ και εβδομάδες. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This