Κρήτη: Καρέ-καρέ η διάσωση του 65χρονου Αυστριακού στο φαράγγι της Σαμαριάς

Αναγκάστηκε να «διανυκτερεύσει» στο σημείο όπου είχε εγκλωβιστεί

Must Read

Μια ολόκληρη νύχτα αναγκάστηκε να παραμείνει εγκλωβισμένος ο 65χρονος τουρίστας από την Αυστρία, ο οποίος είχε παγιδευτεί σε δύσβατο σημείο στο φαράγγι της Σαμαριάς, στην Αγία Ρουμέλη Χανίων, στην Κρήτη, χθες το μεσημέρι.

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ τον προσέγγισαν μεν χθες το απόγευμα, εξαιτίας, όμως, του επικίνδυνου και πολύ δύσβατου σημείου στο οποίο είχε εγκλωβιστεί, στάθηκε δυνατό να ολοκληρωθεί η επιχείρηση. Ως εκ τούτου ο 65χρονος χρειάστηκε να περιμένει, με τους διασώστες να παραμένουν σε επαφή μαζί του όλη τη νύχτα, για να τον εμψυχώνουν.

Τελικά, σήμερα τα ξημερώματα, πέντε διασώστες της ΕΜΑΚ από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ανώπολης, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον -τυχερό μέσα στην ατυχία του- τουρίστα από τη δύσβατη χαράδρα στην οποία είχε παγιδευτεί, με τη συναρπαστική επιχείρηση διάσωσής του να καταγράφεται από κάμερα ενός εκ των συμμετεχόντων.

  • Δείτε πλάνα από τη διάσωση του 65χρονου τουρίστα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This