Λαμία: Ελεύθεροι οι πέντε Ρομά που ξυλοκόπησαν άγρια δύο δημοτικούς αστυνομικούς και έναν πολίτη

Η δίκη τους αναβλήθηκε για τις 22 Νοεμβρίου

Must Read

Στις 22 Νοεμβρίου θα γίνει τελικά η δίκη των πέντε Ρομά που είχαν συλληφθεί το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο κέντρο της Λαμίας για τον άγριο ξυλοδαρμό δύο δημοτικών αστυνομικών και ενός πολίτη.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, o συνήγορος υπεράσπισής τους Δημήτρης Τσιγάνης ζήτησε την αυτοπρόσωπη παρουσία του τραυματία δημοτικού αστυνομικού και του πολίτη που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Λαμίας και το Δικαστήριο όρισε νέα ημερομηνία προκειμένου να μπορέσουν να παραβρεθούν.

Μέχρι τότε και οι πέντε συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της παρουσίας τους στο ΑΤ Λαμίας κάθε δεύτερη μέρα μέχρι τη δίκη.

O δήμος Λαμιέων και οι δημοτικοί αστυνομικοί έχουν ορίσει συνηγόρους για την υποστήριξη των κατηγοριών τους κκ Ντελή, Μακρυγιάννη και Πάπουτσα.

Οι πέντε κατηγορούμενοι αρχικά επιτέθηκαν και τραυμάτισαν σοβαρά, τον ένα δημοτικό αστυνομικό, ο οποίος τους ζήτησε να μετακινήσουν το όχημα τους, καθώς το είχαν μπαρκάρει παράνομα, ενώ ο δεύτερος δημοτικός αστυνομικός που πήγε να βοηθήσει πρόλαβε να απομακρυνθεί με μικρά τραύματα. Λίγο αργότερα ένας πολίτης που μπήκε στη μέση, δέχτηκε και αυτός άγρια επίθεση.

Οι πέντε Ρομά έκαναν λόγο για «άτυχη στιγμή» ζητώντας μάλιστα «συγγνώμη από τα θύματά τους». Αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα βαριές κατηγορίες όπως η κατηγορία για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία κατά μόνας και κατά συρροή όπως επίσης και βαριά σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και βία κατά υπαλλήλου κατά συναυτουργία καθώς και διακεκριμένη φθορά κατά συναυτουργία αφού στο τέλος ξέσπασαν και στο αυτοκίνητο της δημοτικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με το LamiaReport, ο 45χρονος δημοτικός αστυνομικός που χτυπήθηκε πιο βάναυσα, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λαμίας, έχοντας δύο πλευρά σπασμένα, ενώ ο πολίτης υπέστη ρήξη σπλήνας από τα χτυπήματα που του κατάφεραν οι Ρομά!

Δείτε επίσης:  «Άτυχη στιγμή», λένε οι Ρομά ότι ήταν η άγρια επίθεση κατά δημοτικών αστυνομικών στη Λαμία!

Λαμία: Εικόνες σοκ από την άγρια επίθεση Ρομά σε δημοτικούς αστυνομικούς!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This