Εισαγγελική παρέμβαση για τον ξυλοδαρμό μαθητή σε ιδιωτικό σχολείο

Τα διερευνώμενα αδικήματα είναι αυτά της επικίνδυνης και βαριάς σωματικής βλάβης, αλλά και της συμπλοκής

Must Read

Εισαγγελική παρέμβαση έγινε για το πρόσφατο περιστατικό ξυλοδαρμού μαθητή σε ιδιωτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης.

Με βάση δημοσιεύματα και βίντεο, που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω του διαδικτύου, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Δημήτρης Σμυρνής έδωσε εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, την οποία καλείται να φέρει εις πέρας το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα.

Όπως έγινε γνωστό, τα διερευνώμενα αδικήματα είναι αυτά της επικίνδυνης και βαριάς σωματικής βλάβης, αλλά και της συμπλοκής. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, η έρευνα για τις πράξεις αυτές στρέφεται κατά των προσώπων που εμπλέκονται στον ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ιδιωτικού σχολείου πρόκειται για τέσσερις μαθητές, οι οποίοι με απόφαση της διεύθυνσης αποβλήθηκαν δια παντός από το σχολείο. Η έρευνα θα επεκταθεί όμως και προς τους γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.




Δείτε επίσης: Άγρια βία σε ιδιωτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης: Συμμορία μαθητών που γνωρίζει πολεμικές τέχνες ξυλοκόπησε συμμαθητή τους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This