«Έμεινα άνεργη» λέει η 34χρονη μητέρα που δέχτηκε επίθεση από σκυλιά – Δεν έχουν κλείσει οι πληγές της

Δεν έχει ξεπεράσει το σοκ η 34χρονη που δέχτηκε επίθεση από αγέλη σκύλων την ώρα που έμπαινε στον χώρο εργασίας της

Must Read

Σχεδόν δύο μήνες μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε από αγέλη σκύλων, στην είσοδο του εργοστασίου όπου εργαζόταν, η 34χρονη μητέρα δύο παιδιών από την Καλαμάτα, Αγάπη Κωστέα, δίνει μάχη να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη.

Μάλιστα, η άτυχη γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, όταν τα σκυλιά της επιτέθηκαν την ώρα που πήγαινε να εργαστεί, βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ όπως περιγράφει η ίδια, οι πληγές της δεν έχουν επουλωθεί ακόμα. Η ίδια περιγράφει ότι έχει μείνει άνεργη καθώς από εκείνη τη μέρα δεν πήγε ξανά στην εργασία της:

«Παίρνω δύναμη από τα παιδιά μου και τον άντρα μου. Οι πληγές μου θα πάρουν χρόνο για να επουλωθούν ενώ τα δάχτυλα των ποδιών μου, δεν τα αισθάνομαι , είναι μουδιασμένα. Είναι δύσκολη η κατάστασή μου , κλαίω συνέχεια και φοβάμαι πολύ. Τα σκυλιά από ότι μαθαίνω συνεχίζουν να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα και η κατάσταση εκεί είναι σαν να μην συνέβη ποτέ αυτό το περιστατικό μένα που κινδύνεψα να χασω τη ζωή μου. Πηγαίνω συνέχεια στους γιατρούς , προσπαθώ να ξεπεράσω το σοκ αλλά είναι πολύ δύσκολο. Δεν έχω ξαναπάει στη δουλειά , είμαι άνεργη και δεν έχω το κουράγιο να ξαναπεράσω εκείνη την πόρτα του εργοστασίου» περιέγραψε στο protothema.gr η Αγάπη Κωστέα.

Υπενθυμίζεται ότι όλα συνέβησαν όταν λίγο πριν μπει στον προαύλιο χώρο του εργοστασίου, είδε να έρχονται καταπάνω της τα σκυλιά, τα οποία της όρμησαν και άρχισαν να την δαγκώνουν.

Ουρλιάζοντας από τον πόνο, η νεαρή μητέρα έπεσε στο έδαφος και κουλουριάστηκε, ενώ λίγο προτού χάσει τις αισθήσεις της, δύο γυναίκες συνάδελφοί της, την μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Η νεαρή μητέρα, μιλώντας για τον τρόμο που έζησε, είχε δηλώσει τότε στο protothema.gr: «Με κατασπάραξαν κυριολεκτικά. Έχω ράμματα στο σώμα μου, πληγές και αφόρητους πόνους. Δεν μπορώ να συνέλθω από το σοκ που έχω υποστεί, κλαίω και προσπαθώ να βρω την δύναμη να γυρίσω σπίτι μου, στα παιδάκια μου. Θέλω να τα αγκαλιάσω και δεν μπορώ, πονάω, έχω πληγές παντού. Δεν θέλω να με δουν σε αυτή την κατάσταση και τα στεναχωρήσω, θέλω να τις κρύψω τις πληγές μου» είπε με δάκρυα στα μάτια και συνέχισε:

«Ούρλιαζα από τους πόνους την ώρα που με δάγκωναν. Δεν ήταν κανείς εκεί για να με ακούσει και να με βοηθήσει αμέσως. Όταν πάρκαρα το αμάξι μου και μπήκα μέσα στο προαύλιο του εργοστασίου έτρεξαν κατά πάνω μου αδέσποτα σκυλιά κι άρχισαν να με τραβάνε και να με δαγκώνουν. Με τραβούσαν από τα παππούτσια, τις κάλτσες, τα ρούχα, ούρλιαζα και γάβγιζαν αλλά δεν μπορούσε να με ακούσει κανείς. Φοβήθηκα για τη ζωή μου, είχα κουλουριαστεί και αυτά με κατασπάραζαν. Ώσπου κάποια στιγμή δύο κοπέλες από το εργοστάσιο με είδαν και έτρεξαν να βοηθήσουν. Αυτές με πήγαν στο νοσοκομείο με το αμάξι. Ήμουν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση κι όταν ήρθε ο άντρας μου στο νοσοκομείο και ειδε τις πληγές μου, σοκαρίστηκε κι αυτός».

Η 34χρονη πρόσθεσε ότι οι συνάδελφοι της γνωριζαν ότι τα σκυλιά είναι επιθετικά και κυκλοφορούν στον χώρο του εργοστασίου: «Δεν περίμενα να μου συμβεί αυτό το κακό. Ήταν η τρίτη μέρα στη νέα μου εργασία, τα σκυλιά αυτά είναι αδέσποτα και κυκλοφορούν μέσα στο εργοστάσιο , είναι επιθετικά αλλά κανείς δεν μιλάει. Φοβήθηκα πάρα πολύ για τη ζωή μου, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι γλίτωσα. Παρακαλάω το Θεό να γυρίσω σπίτι, κοντά στα παιδιά μου» κατέληξε η 34χρονη.

Δείτε επίσης: Εφιάλτης: Αγέλη σκύλων όρμηξε να κατασπαράξει 34χρονη στην Καλαμάτα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This