«Βόμβα» για την Κιβωτό του Κόσμου: «Αν το 1/3 από όσα καταγγέλλονται αποδειχθεί, θα έχουμε μεγάλη κοινωνική τούμπα»

Μπαλάσκας: «Ξέρω το όνομα του στελέχους της Κιβωτού που κατηγορείται, είναι γροθιά στο στομάχι»

Must Read

Ενώ το σοκ για το μπαράζ καταγγελιών που αφορούν την «Κιβωτό του Κόσμου» συνεχώς αυξάνεται, ο συνδικαλιστής της αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε πως το όνομα του ανθρώπου που καταγγέλλεται για ασέλγεια και κακοποίηση ανηλίκου, είναι «γροθιά στο στομάχι».

Τόσο ο ίδιος, αλλά και… όλο το πάνελ της εκπομπής «το Πρωινό» τόνισαν ότι ξέρουν για ποιον εργαζόμενο της δομής του Κολωνού πρόκειται.

Μάλιστα, ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. έκανε και μια δήλωση «φωτιά», λέγοντας πως «αν το 1/3 από όσα καταγγέλλονται, από την έγκυρη και έγκαιρη έρευνα της αστυνομίας αποδειχθεί, θα έχουμε μεγάλη κοινωνική τούμπα. Θα έχουμε μεγάλο θέμα, τεράστιο»!

Είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ο καταγγελλόμενος έχει ενημερωθεί για τα όσα του καταλογίζονται:

«Είναι σοκαριστικές οι καταγγελίες, το όνομα είναι σοβαρή γροθιά στο στομάχι, το ξέρω το όνομα. Αν το 1/3 από όσα καταγγέλλονται από την έγκυρη και έγκαιρη έρευνα της αστυνομίας αποδειχθεί, θα έχουμε μεγάλη κοινωνική τούμπα. Θα έχουμε μεγάλο θέμα, τεράστιο … Όλοι θα κληθούν για την υπόθεση. Για κάθε βήμα που θα γίνεται θα ενημερώνεται άμεσα ο κάθε ενδιαφερόμενος, ακόμα και η κυρία Μιχαηλίδου, ακόμα και η Αρχιεπισκοπή Αθηνών …  Ο καταγγελλόμενος έχει ενημερωθεί και θα κληθεί σύντομα».










Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This