Αποκάλυψη! Η παπαδιά άδειασε τη θυρίδα – Τι ήθελε να εξαφανίσει;

Υπό άκρα μυστικότητα άδειασε τη θυρίδα η πρεσβυτέρα όταν έμαθε ότι «ξηλώνεται» από το ΔΣ

Must Read

Αίσθηση έχει προκαλέσει η πληροφορία ότι την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το «ξήλωμα» του ΔΣ της Κιβωτού του κόσμου, ένα από τα στελέχη, έσπευσε σε υποκατάστημα τράπεζας και άδειασε μια θυρίδα.

Όλα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης, σε υποκατάστημα γνωστής τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας -στην οποία μάλιστα υπάρχει λογαριασμός της Κιβωτού του Κόσμου ύψους 2.000.000 ευρώ- όπου πρώην μέλος του ΔΣ της οργάνωσης πήρε το περιεχόμενο της θυρίδας. Μάλιστα για την κίνηση έχουν ενημερωθεί και οι ελεγκτές της Επιτροπής για το Ξέπλυμα Χρήματος που ήδη ερευνούν τις ύποπτες δραστηριότητες της Κιβωτού του Κόσμου.




Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, πρόκειται για την ίδια την πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή, η οποία μια ημέρα μετά την απόφαση της κυβέρνησης να αλλάξει το Δ.Σ. της Κιβωτού, πήγε στην τράπεζα και πήρε το περιεχόμενο της θυρίδας. Η ίδια μάλιστα, είχε ενημερώσει άλλη τράπεζα ότι σκοπεύει να ανοίξει νέα θυρίδα.

Πρόκειται για μια κίνηση η οποία προκαλεί ερωτηματικά, καθώς κανένας δεν γνωρίζει το περιεχόμενο της θυρίδας. Ήταν χρήματα; Κοσμήματα; Έγγραφα; Το σίγουρο είναι ότι η πρεσβυτέρα έσπευσε να εξαφανίσει το περιεχόμενό της όταν έμαθε ότι εκείνη και ο πατέρας Αντώνιος «ξηλώθηκαν» από την Κιβωτό του Κόσμου.




«Ντου» στη δομή της Χίου από την οικονομική αστυνομία – Ανοίγουν οι λογαριασμοί του πατρός Αντωνίου και της πρεσβυτέρας

Στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στη Χίο έφτασε σήμερα κλιμάκιο της οικονομικής αστυνομίας, προκειμένου να πραγματοποιήσει έλεγχο στα οικονομικά στοιχεία της οργάνωσης, μετά τη θύελλα καταγγελιών.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στη δομή σήμερα το μεσημέρι, πήραν από τα γραφεία της Κιβωτού δύο μεγάλους φακέλους, τους οποίους θα κάνουν «φύλλο και φτερό», την ώρα που τα στοιχεία από την έρευνα στη δομή του Κολωνού, παρουσιάζουν ιλιγγιώδη χρηματικά ποσά που κατέληγαν στην οργάνωση.

Σύμφωνα με την εκπομπή Tlive, από το 2017 έως το 2022, οι δωρεές και οι χορηγίες ξεπερνούν κατά πολύ τα 30 εκατομμύρια ευρώ και ίσως φτάνουν ακόμη και τα 40 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, για το διάστημα από το 2007 έως το 2022, τα ποσά μπορεί να φτάνουν τα 90 εκατ. ευρώ.

Ανοίγουν οι λογαριασμοί του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η οικονομική αστυνομία έχει ζητήσει να ανοίξουν οι λογαριασμοί πέντε προσώπων που βρίσκονται στο Δ.Σ. της Κιβωτού του Κόσμου. Το αίτημα θα γίνει δεχτό τις επόμενες ημέρες και θα ανοίξουν οι λογαριασμοί του πατέρα Αντωνίου, της μητέρας του αλλά της πρεσβυτέρας Σταματίας Γεωργαντή.







Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This