Φωτιά στον Κολωνό: Πολυοργανική ανεπάρκεια παρουσιάζει ο 5χρονος

Μόνο σε θαύμα ελπίζουν οι γιατροί

Must Read

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση του 5χρονου ο οποίος ανασύρθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής χωρίς τις αισθήσεις του, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα όπου διέμενε με την οικογένειά του.

Οι γιατροί προσβλέπουν σε θαύμα

Συγκεκριμένα, στη ΜΕΘ νοσηλεύεται ο 5χρονος που ανασύρθηκε από τη φωτιά στο διαμέρισμα στον Κολωνό. Το άτυχο παιδί παρουσιάζει πολυοργανική ανεπάρκεια, δεν λειτουργούν, δηλαδή, σημαντικά ζωτικά όργανα, όπως οι νεφροί, οι πνεύμονες και το ήπαρ. Γιατροί της ΜΕΘ ανέφεραν πως επειδή τα παιδιά συνήθως έχουν δυνάμεις σε σχέση με τους ενήλικες, πάντα προσβλέπουν σε ένα θαύμα. Όλα θα εξαρτηθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, από το πόσο έμεινε ο εγκέφαλος χωρίς οξυγόνο. Την ίδια ώρα, ο πατέρας του 5χρονου παιδιού περιέγραψε τις στιγμές μετά το ξέσπασμα της φωτιάς. Ο ίδιος ήταν ξαπλωμένος και κοιμόταν, ενώ η μητέρα των παιδιών είχε βγει για λίγο έξω από το σπίτι με τον μεγαλύτερο γιο τους. «Κοιμάμαι ακούω φωνές στα αυτιά μου “μπαμπά βοήθεια, βοήθεια”. Στο μεταξύ ξυπνάω και βλέπω μια φλόγα στον καναπέ. Ανεβάζω το ρολό, βλέπω τον μικρό έξω. “Τι έγινε παιδί μου; Ποιος άλλος είναι μέσα;” Πάω να σηκώσω το ρολό και δεν μπορούσα να το σηκώσω από τη μέση μου και δεν μπορούσα να πάω τέρμα κάτω στο δωμάτιο που κοιμόταν ο μικρός» περιέγραψε ο πατέρας των. Σημειώνεται πως ο πατέρας των παιδιών συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, όπου πήρε προθεσμία για να δικαστεί την ερχόμενη Τετάρτη.

 






Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

O Xρήστος Βολικάκης βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ για τους Ολυμπιακούς του 2016: Πως το σχολίασε;

Ο αθλητής της ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκης, τον οποίο είδαμε στο φετινό Survivor, βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία σε έλεγχο...

More Articles Like This