Τρόμος στον Κατσαμπά Ηρακλείου: Πυροβολισμοί με έναν τραυματία έξω από ψητοπωλείο!

Ο δράστης συνελήφθη

Must Read

Τρομακτικές στιγμές σημειώθηκαν σήμερα τα ξημερώματα στον Κατσαμπά Ηρακλείου Κρήτης με ένα νεαρό ο οποίος έβγαλε πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί!

Σύμφωνα με το cretapost, το περιστατικό συνέβη περίπου στη 1 τη νύχτα στην κεντρική λεωφόρο Ικάρου. Ένας 28χρονος ο οποίος επέβαινε σε όχημα βρέθηκε μπροστά από ένα ψητοπωλείο όπου εντόπισε έναν 27χρονο με τον οποίο έχουν προσωπικές διαφορές.

Τότε, με περίσσιο θράσος και χωρίς να υπολογίζει ότι υπήρχε και άλλος κόσμος τριγύρω έβγαλε ένα πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί προς την πλευρά του 27χρονου. Μάλιστα κατάφερε να τον πετύχει και να τον τραυματίσει στο αριστερό πόδι, πάνω από το γόνατο!

Στο σημείο επικράτησε πανικός και άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο. Οι διασώστες έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Η αστυνομία ξεκίνησε άμεσα έρευνα για το αιματηρό περιστατικό λαμβάνοντας καταθέσεις από μάρτυρες καθώς και υλικό από κάμερες ασφαλείας προκειμένου να ταυτοποιήσουν τον δράστη.

Η έρευνα είχε γρήγορο αποτέλεσμα καθώς ο 28χρονος ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη στο σπίτι του. Ο νεαρός δράστης παρέδωσε το όπλο με το οποίο πυροβόλησε. Μάλιστα, μέσα στο όχημά του οι αστυνομικοί εντόπισαν και

Να σημειωθεί ότι ένα παρόμοιο περιστατικό με πυροβολισμό και τραυματία συνέβη και πριν από λίγα 24ωρα στην Κρήτη με θύμα ένα 20χρονο που δέχθηκε σφαίρα από έναν 30χρονο!

Δείτε επίσης:Έχει ξεφύγει η κατάσταση στην Κρήτη: Ξύλο και πυροβολισμός μετά από καβγά στο Αντισκάρι!

Πατέρας 20χρονου που πυροβολήθηκε μετά από καβγά στην Κρήτη: «Κοιτούσα να σώσω το παιδί μου»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This