Κλαίει πάνω από το εικονοστάσι η σύζυγος του 16χρονου Ρομά: «Να γίνει ένα θαύμα, να γυρίσει κοντά μου»

«Σκοτώνουν έναν άνθρωπο για 20 ευρώ;» λέει η γιαγιά του

Must Read

Πάνω από το εικονοστάσι κλαίει και προσεύχεται η σύζυγος του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, μετά από τον πυροβολισμό που δέχτηκε στο κεφάλι από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ.

Στο σπίτι του 16χρονου η οικογένεια είναι συγκεντρωμένη και παρακαλεί να γίνει ένα θαύμα για να επιστρέψει στο σπίτι τους ο Κώστας.

«Σκοτώνουν έναν άνθρωπο για 20 ευρώ; Λένε συνέχεια ψέματα ότι έφταιγε το παιδί» είπε αγανακτισμένη στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» η γιαγιά του 16χρονου.

«Θέλουμε μια Δικαιοσύνη. Πήγε ο αστυνομικός να τον σκοτώσει για 20 ευρώ! Μπορούσαν να τον σταματήσουν και να τον συλλάβουν, να πάνε στα δικαστήρια και αντί για 20 να πληρώσει 1.000 – 1.500 ευρώ για να βάλει μυαλό. Αυτό που έκαναν όμως… Αυτός ο αστυνομικός είχε κακία για τους Ρομ. Το πιστεύω. Δεν μπορούσαν να σταματήσουν ένα 16χρονο; Δεν μπορούσαν να ρίξουν στα λάστιχα;» δήλωσε ο παππούς του.

Την ίδια ώρα η Στέλλα, η σύζυγος του Κώστα που προσεύχεται μπροστά από τις εικόνες και το καντήλι λέει ότι το μόνο που θέλει είναι να γυρίσει κοντά της ο Κώστας: «Θέλω μόνο Δικαιοσύνη και να γίνει καλά ο άντρας μου. Αυτό… Να γίνει ένα θαύμα… Να γυρίσει ξανά κοντά μου».

Έχοντας στην αγκαλιά του το 1,5 έτους εγγόνι του, ο παππούς του 16χρονου λέει ότι  ζητά να μπει στη φυλακή ο αστυνομικός: «Ο αστυνομικός θα έπρεπε να σκεφτεί πρώτα τα παιδιά του και μετά να σηκώσει το όπλο και να πυροβολήσει. Ο ένας από τους 4, όπως είδα το βίντεο, έφυγε με ένταση σα να είπε ότι “πάω για να σκοτώσω”. Αν ο κ. Κούγιας έχει παιδιά και λίγο σεβασμό, θα έπρεπε να ντρέπεται που είπε ότι έτρεχε ο γιος μου με 130 χιλιόμετρα. Θέλω να λάμψει η αλήθεια και Δικαιοσύνη. Να μην υπάρχει ρατσισμός και να μην βγει έξω ο αστυνομικός».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This