«H Ελευθερία σκότωσε το μωρό από εκδίκηση»

Τι δήλωσε ο παππούς της 29χρονης

Must Read

Συντετριμμένος και «παγωμένος» από τις φρικτές πράξεις της εγγονής του, ο παππούς της 29χρονης Ελευθερίας που πέταξε το κοριτσάκι της μέσα στα παγωμένα νερά του ποταμού Αλιάκμονα στη Βέροια, προσπαθεί να δώσει μια εξήγηση για το κακό που βρήκε την οικογένειά του.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο παππούς της 29χρονης δήλωσε ότι πιστεύει πώς η εγγονή του σκότωσε το 11 μηνών κοριτσάκι της για να εκδικηθεί τον σύντροφό της.

«Πιστεύω το έκανε από εκδίκηση στον σύντροφό της. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Αν ήξερα ότι θα γινόταν, θα τη μάζευα. Μου είπε ότι θα πήγαινε το παιδί στην παιδική χαρά, πού να φανταστώ τι θα έκανε;» είπε καταρρακωμένος ο παππούς της νεαρής γυναίκας.




Στην εκπομπή μίλησε και πατέρας του μωρού, ο οποίος δεν είχε προλάβει να το αναγνωρίσει. Ο ίδιος έδειξε στον δημοσιογράφο το δωμάτιο που κοιμόταν το μωρό όταν το έπαιρνε στο σπίτι του. Συγκινημένος, ανέφερε ότι το παιδάκι σήμερα θα είχε τα γενέθλιά του.

«Πού να φανταστώ ότι θα ζήσω τέτοιο πράγμα»

«Της έλεγα να πάμε να κάνουμε τεστ DNA, για να αναγνωρίσω το παιδί. Της έδινα χρήματα για το φαγητό του, τους γιατρούς του. Πήγαινα το έπαιρνα. Έκανα τα πάντα και το έχασα» είπε και πρόσθεσε:  «Δεν έχω πάει ακόμα στο χώμα που είναι θαμμένο το παιδί μου. Έκανα τα πάντα να το αναγνωρίσω. Ενδιαφερόμουν κι έπεφτα σε τοίχο. Του είχα αγοράσει κούνια, παιχνίδια, ρούχα. Τώρα θα γυρίσει πίσω το παιδί; Θα το ξαναβάλω στην κούνια του; Πού να φανταστώ ότι θα ζήσω τέτοιο πράγμα».

Μάλιστα, ο ίδιος πρόσθεσε ότι ενημερώθηκε από την ασφάλεια ότι είχε συμβεί κάτι κακό με το μωρό. Όπως είπε, του τηλεφώνησαν και τον ρώτησαν αν γνωρίζει που είναι το παιδί. Όταν απάντησε ότι δεν ξέρει, οι αστυνομικοί του είπαν να περάσει από το τμήμα και εκεί τον ενημέρωσαν ότι το μωρό είχε εντοπιστεί νεκρό. «Πού να φανταστώ ότι πρώτη μέρα του χρόνου θα ζήσω τέτοιο πράγμα; Πάει το παιδί μου, δε θα το ξαναδώ. Θα πήγαινα δικαστικά για να το διεκδικήσω, αλλά δεν πρόλαβα», είπε.

Στην εκπομπή μίλησε και η μητέρα του, η οποία ξέσπασε μπροστά στην κάμερα και άφησε τα δάκρυα της να τρέξουν: «Δεν την πειράξαμε την κοπέλα, γιατί μας το έκανε αυτό; Γιατί σκότωσε το κοριτσάκι μας; Ήταν η αδυναμία μου». Όπως περιέγραψε, ο γιος της έπαιρνε το μωρό στο σπίτι και το φρόντιζε, του αγόραζε δώρα, όμως η 29χρονη δεν τα δεχόταν και τα πετούσε. Μάλιστα, ανέφερε ότι κανένας δεν τους ενημέρωσε για την κηδεία, η οποία έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα.




Δείτε επίσης:

Βίντεο-ντοκουμέντο με τις τελευταίες στιγμές του βρέφους στην αγκαλιά της 29χρονης

Αυτός είναι ο πατέρας του βρέφους που πέταξε στον Αλιάκμονα η 29χρονη – «Είμαι σε άθλια κατάσταση»

Στη φυλακή η 29χρονη που πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα – «Αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο θα το έσωζα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This