Συγκλονιστική η μητέρα της Έμμας: «Η ζωή μας είναι ένας εφιάλτης» – Τι είπε για την δωρεά οργάνων

Must Read

Την ζωή της μετά τον άδικο χαμό της 21χρονης κόρης της, Έμμας Καρυωτάκη, όταν παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από ΙΧ στην Θεσσαλονίκη. περιέγραψε η μητέρα της, Κέλλυ Καμπακάκη,

«Είναι ένας εφιάλτης δίχως τέλος. Βγάζουμε μέρα τη μέρα», δήλωσε η γυναίκα, στη εκπομπή «Αταίριαστοι» την στιγμή που ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένη.

Η κ. Καμπακάκη μίλησε και για την δωρεά οργάνων που έκανε η οικογένεια.

«Εμείς απλά εκπληρώσαμε την επιθυμία του παιδιού μας», τόνισε και πρόσθεσε «η Έμμα ήταν πολύ ζωντανό παιδί, επέλεγε τη ζωή. Φεύγοντας έδωσε ζωή».

Σχολιάζοντας το γεγονός πως από τη ημέρα της δωρεάν οργάνων της Έμμας πάνω από 3000 άνθρωποι έχουν εκδηλώσει την ίδια επιθυμία είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα γινόταν αυτό. Εμείς απλά εκπληρώσαμε την επιθυμία του παιδιού μας. Ποτέ δεν φανταζόμασταν όλο αυτό που θα επακολουθούσε.

Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζαμε καν για τα ποσοστά δωρεάς οργάνων στη χώρα, εμείς κάναμε αυτό που θεωρήσαμε καθήκον μετά την επιθυμία του παιδιού μας».

Δείτε τις δηλώσεις της κ. Καμπακάκη:

 






Δείτε επίσης:

Ρεκόρ στις δωρεές οργάνων – Αυξήθηκαν οι δότες κατά 14% μέσα σε έναν μήνα

Ρίγη συγκίνησης σκορπά ποίημα αφιερωμένο στην αδικοχαμένη Έμμα Καρυωτάκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This