Ουδέν το μεμπτόν κατά την ΕΛ.ΑΣ. στο Κολλέγιο Αθηνών

Must Read

Για τα όσα συνέβησαν στο Κολλέγιο Αθηνών την Τετάρτη, όταν η αστυνομία ενημερώθηκε ότι δύο νεαρά άτομα εισέβαλαν στον αύλειο χώρο και κραδαίνοντας μαχαίρια, αναζητούσαν έναν συγκεκριμένο μαθητή, τοποθετήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. με ανακοίνωσή της, αναφέροντας ότι δεν συνέβη τίποτε από τα όσα καταγγέλθηκαν.

Σύμφωνα με τα όσα διαδραματίστηκαν, η διεύθυνση του Κολλεγίου, έδωσε εντολή στους μαθητές να συγκεντρωθούν στις αίθουσες και κλήθηκε η αστυνομία.

Στις εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού ιδρύματος στο Ψυχικό έσπευσαν δυνάμεις της ΕΚΑΜ, της ΟΠΚΕ αλλά και το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), με τους αστυνομικούς να αποκλείουν τις εισόδους και τις εξόδους του Κολλεγίου, κάνοντας έρευνες για τον εντοπισμό των εισβολέων, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Όπως είπαν κάποιοι μάρτυρες, στόχος των νεαρών φέρεται να ήταν ένας 17χρονος μαθητής της Γ’ λυκείου, ο οποίος είχε καβγά με συμμαθητή του, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να καλέσει ενισχύσεις, αλβανικής καταγωγής για να βρουν τον 17χρονο.

Ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν διαπιστώθηκε τίποτα επιλήψιμο κατά τις έρευνες που έκανε στο χώρο του Κολλεγίου και πως δύο ανήλικοι μαθητές λυκείου της περιοχής, μπήκαν στον περιβάλλοντα χώρο για να… συναντήσουν φίλους τους.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Σχετικά με διερεύνηση πληροφοριών που αναφέρθηκαν μεσημβρινές ώρες χθες (19-01-2023) στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης και αφορούσαν στην παρουσία εξωσχολικών ατόμων σε ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην περιοχή του Ψυχικού, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις και σε συνεργασία με το προσωπικό του ιδρύματος ελέγχθησαν οι χώροι αυτού, χωρίς να διαπιστωθούν τα καταγγελόμενα.

Από την επακόλουθη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής προέκυψε ότι, πρωινές ώρες της 19-01-2023, δύο ανήλικοι ημεδαποί, μαθητές λυκείου της ίδιας περιοχής, εισήλθαν στον περιβάλλοντα χώρο του ανωτέρω ιδρύματος με σκοπό να συναντήσουν φίλους τους που φοιτούν σε αυτό, χωρίς ωστόσο να προκαλέσουν οποιοδήποτε επεισόδιο.

Κατόπιν των ανωτέρω δεν προέκυψε η διάπραξη αδικημάτων και το σχετικό προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελία.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This