Σοκαριστικοί διάλογοι των ανηλίκων για το θύμα τους στη Νέα Σμύρνη – «Μην πάω στο Παίδων και τον φάω»

Στο φως οι κυνικοί διάλογοι των μελών της συμμορίας που ξυλοκόπησε και μαχαίρωσε 15χρονο

Must Read

Σοκάρουν οι αποκαλυπτικοί διάλογοι συμμορίας ανηλίκων που μαχαίρωσε 15χρονο στη Νέα Σμύρνη και έκτοτε νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων.

Τους κυνικούς διαλόγους της συμμορίας ανηλίκων που ξυλοκόπησαν και μαχαίρωσαν τον ανήλικο από την Ουκρανία το βράδυ της Κυριακής 29 Ιανουαρίου, σε πάρκο της Νέας Σμύρνης, αποκαλύπτει η ΕΡΤ.

Διαβάστε επίσης: Χειροπέδες στους ανήλικους που μαχαίρωσαν και λήστεψαν 15χρονο Ουκρανό στη Νέα Σμύρνη

Υπενθυμίζεται ότι για ένα κινητό τηλέφωνο και ένα τσαντάκι οι τέσσερις ανήλικοι δεν δίστασαν να μαχαιρώσουν τρεις φορές το θύμα τους στο δεξιό μηρό και να του προκαλέσουν κακώσεις στο κεφάλι και στο θώρακα.




Τα μηνύματα που βρέθηκαν στα κινητά των τεσσάρων κατηγορούμενων, τριών Ελλήνων και ενός Αλβανού, μαρτυρούν ότι όχι μόνο δεν μετάνιωσαν για την αιματηρή επίθεση σε βάρος του 15χρονου, αλλά σκέφτονταν να πάνε στο νοσοκομείο να τον… αποτελειώσουν!

«Να πεθάνει», «Σοβαρέψου!», «Μην πάω στο Παίδων και το φάω τον μ..», «Απλά low για κάποιο καιρό» ήταν κάποια από τα μηνύματα που αντάλλαξαν δύο κατηγορούμενοι.

«Προσπάθησαν να ληστέψουν ένα παιδί, το πορτοφόλι του και το κινητό του. Αυτό ακούσαμε και ότι τραυματίστηκε και μαζεύτηκε αστυνομία και ασθενοφόρα…» δήλωσε μια μάρτυρας.

Σε άλλο διάλογο ανησυχούν γιατί η αιματηρή επίθεση έγινε θέμα στις ειδήσεις, ενώ ο ένας εκ των τεσσάρων περιγράφει κυνικά όσα έγιναν: «Έκανα εγώ και άλλοι φέρμα τον Ουκρανό… Μόνο μπουκέτα. Αλλά μην πεις τίποτα, σε παρακαλώ» φέρεται να αποκάλυψε σε φίλο του.

Οι κατηγορούμενοι θα απολογηθούν τη Δευτέρα στον ανακριτή.

Διαβάστε επίσης: Στον Εισαγγελέα οι τέσσερις ανήλικοι για τον ξυλοδαρμό και το μαχαίρωμα 15χρονου στη Νέα Σμύρνη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This