Εργατικό δυστύχημα στη Ροδόπη: Νεκρός εργαζόμενος που καταπλακώθηκε από μηχάνημα εκσκαφής

Την οργή και τη θλίψη της για το γεγονός εκφράζει η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής

Must Read

Ακόμη ένα εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε στη Ροδόπη, όπου ένας εργαζόμενος έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από μηχάνημα εκσκαφής, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θλιβερό δυστύχημα συνέβη σε εργοτάξιο αντιπλημμυρικών έργων – καθαρισμού καναλιών – στην περιοχή του Λοφαρίου. Το Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής ζητά την πλήρη απόδοση των ευθυνών, καλώντας την πολιτεία για άλλη μια φορά να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια της εργασίας των εργαζομένων, «για να σταματήσουμε επιτέλους να ακούμε για ατυχήματα – δυστυχήματα και να θρηνούμε τραυματισμούς και απώλειες συναδέλφων μας», όπως αναφέρει. «Η εντατικοποίηση της εργασίας και η έλλειψη μέτρων ασφαλείας, ολόκληρο το αντεργατικό νομικό πλαίσιο που έχουν δημιουργήσει όλες οι κυβερνήσεις, δημιουργούν τις προϋποθέσεις, ούτως ώστε να θρηνούμε ξανά και ξανά θύματα στο βωμό του κέρδους των επιχειρηματικών ομίλων», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά, ζητώντας να γίνει διερεύνηση για τα αίτια του δυστυχήματος και απόδοση ευθυνών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This