Συλλυπητήρια από τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ

Must Read

Δεν έχει τέλος η τραγωδία στα Τέμπη, με τα θύματα από το τροχαίο δυστύχημα να αυξάνονται συνεχώς. Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί 38 νεκροί επιβάτες, ενώ οι τραυματίες ανέρχονται σε 85. Όλα έγιναν χθες αργά το βράδυ, όταν επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη συγκρούστηκε με εμπορική που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα.

Τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα εκφράζει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ.

«Οι σκέψεις μου είναι με το λαό της Ελλάδας σήμερα το πρωί. Είμαι συγκλονισμένος από τα νέα και τις εικόνες τις σύγκρουσης των δύο τραίνων στα Τέμπη. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Κουράγιο και δύναμη στα σωστικά συνεργεία που συνεχίζουν το δύσκολο έργο τους» αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter o Σαρλ Μισέλ.

Δείτε επίσης: Έκανε κανείς τίποτα για τις καταγγελίες κακοδιαχείρισης και έλλειψης κανόνων ασφαλείας στους σιδηροδρόμους;

Δείτε επίσης: Τριήμερο εθνικό πένθος για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This