Τραγωδία στα Τέμπη: Στο εφέτη ανακριτή τρεις πρόεδροι σωματείων

Κατέθεσαν στοιχεία για προβλήματα που είχε ο ΟΣΕ

Must Read

Σε εξέλιξη βρίσκεται η υπόθεση της διερεύνησης του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 57 ανθρώπους, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν νεαρής ηλικίας, κάτω ων 30 ετών.

Σήμερα το μεσημέρ, τρία πρόσωπα πέρασαν την πόρτα του εφέτη ανακριτή Λάρισας προκειμένου να καταθέσουν στοιχεία για την υπόθεση της πρωτοφανούς τραγωδίας στα Τέμπη.

Πρόκειται για τον πρόεδρο του Σωματείου Μηχανοδηγών ΟΣΕ, Κώστα Γενηδούνια, τον πρόεδρο του Επιχειρησιακού Σωματείου Εργαζομένων της Hellenic Train, Νίκο Λάζου, και τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, Γιάννη Ντίτσα.

Ο καθένας από την μεριά του κατέθεσε στοιχεία, έγγραφα και ανακοινώσεις των σωματείων που αφορούσαν καταγγελίες και άλλα αιτήματα των εργαζομένων για διάφορα προβλήματα που υπήρχαν κατά καιρούς στον ΟΣΕ.

Στόχος του ανακριτή, ο οποίος συνεχίζει την διαδικασία της έρευνας, είναι να συγκεντρώσει επιπλέον στοιχεία που θα ρίξουν φως στην υπόθεση της τραγωδίας στα Τέμπη, να κατανοηθούν τα αίτια του δυστυχήματος και να αποκαλυφθούν οι ευθύνες.



Δείτε επίσης:

«Βάζαμε τον αδερφό μου στο χώμα και μας έπαιρναν τηλέφωνο για χρέη» – Ξεσπά ο αδερφός του αδικοχαμένου Βάιου

Τραγέλαφος η επανεκκίνηση των τρένων: Σβηστά φωτόσημα, δύσκολη επικοινωνία και…χόρτα!

Ξέσπασε μητέρα νεκρής στα Τέμπη: «Πληρώνω τις κυβερνήσεις για να μου σκοτώνουν το παιδί!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This