Η μαφία της Μυκόνου είχε ξυλοκοπήσει και μεσίτη: «Μου έσπασαν το χέρι και το πόδι δύο μπράβοι. Είχαν σιδερόβεργες»

Ανεξέλεγκτο το κύκλωμα που κάνει κουμάντο στο όργιο αυθαιρεσίας στο νησί

Must Read

Ο ξυλοδαρμός του αρχαιολόγου Μανώλη Ψαρρού και οι απειλές που δέχονται οι συνάδελφοί του που προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους και βρίσκουν μπροστά τους το κύκλωμα της Μυκόνου, δεν είναι οι μοναδικές περιπτώσεις βίας στο νησί, καθώς επαγγελματίες άλλων κλάδων, αλλά και πολίτες καταγγέλλουν απίστευτα πράγματα.




Σύμφωνα με το Star, το κύκλωμα αποτελείται από μπράβους, ένοπλους «φουσκωτούς», τοπογράφους και πολιτικούς μηχανικούς, οι οποίοι επιτρέπουν στον καθένα να χτίζει όπου θέλει και να τακτοποιούν «αθόρυβα» και με το αζημίωτο τα αυθαίρετα.

Στο Star μίλησε ένας μεσίτης ο οποίος δέχθηκε άγρια επίθεση από μπράβους που τον τραυμάτισαν άσχημα, όταν μίλησε για τα αυθαίρετα και συγκεκριμένα για ένα ξενοδοχείο:

«Μου έσπασαν το χέρι και το πόδι επειδή αποκάλυψα τι γινόταν. Ζήτησα δημόσια να αναρτηθούν οι άδειες οικοδόμησης συγκεκριμένου ξενοδοχείου και ενός αντιδημάρχου και μετά από αυτό δέχτηκα επίθεση. Πηγαίνοντας στο σπίτι μου με περίμεναν και με χτύπησαν άσχημα. Μου έσπασαν το χέρι, το πόδι δύο μπράβοι. Είχαν σιδερόβεργες».




Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Φλώριος Ασημομύτης , «είναι κοινό μυστικό ό,τι συμβαίνει» και καταγγέλλει πως «οι διοικούντες του νησιού έχουν επιτρέψει όλη αυτή την ανομία που γίνεται τα τελευταία χρόνια στη Μύκονο» και όλοι (σ.σ. τοπογράφοι, αρχιτέκτονες, πολιτικοί και μηχανικοί, μεταξύ άλλων), «είναι μιλημένοι».

εικόνα από το drone του Star

«Εν  μία νυκτί ο συγκεκριμένος εργολάβος τα ρίχνει τα μπετά και είναι μια χαρά, μιλημένοι όλοι», πρόσθεσε ακόμα ο μεσίτης.




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This